Bilutleie i Mallorca

 

Mest populære i Mallorca

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Majorca Palma Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Mallorca

Hvordan skaffe leiebil på Mallorca

Hvordan skaffe leiebil på Mallorca

Du finner enkelt Sixt sine stasjoner for bilutleie på Mallorca når du ankommer Palma flyplass. Bilen kan du benytte til fri disposisjon mens du befinner deg på denne flotte øya utenfor Spanias kyst. Vårt utvalg av leiebiler inkluderer en rekke bilmodeller innenfor ulike bilkategorier, for eksempel SUV, stasjonsvogn, kabriolet, sportsbiler og varebiler. For at bilen skal være tilpasset dine ønsker, kan du forhåndsbestille ekstratjenester som barneseter, GPS og ekstra forsikring. Enten du har lyst på en stilig sportsbil til kjæresteferien eller har behov for stor plass til hele familien, kan du bestille en leiebil fra Sixt som dekker dine behov.For å få mer informasjon om våre tjenester innen bilutleie på Mallorca, kan du bevege musepekeren over linkene ovenfor. Du kan selvsagt forhåndsbestille alle våre tilgjengelige tjenester ved å reservere en bil i den bilkategorien du ønsker og bestille eventuelle ekstratjenester. Dersom du forhåndsbetaler for leiebilen over internett, vil bilen stå klar til deg ved vårt utleiekontor ved ankomst. Snakk med en av våre medarbeidere dersom du har spørsmål, så hjelper vi deg med å tilpasse leieavtalen til dine ønsker.
Med leiebil på Mallorca fra Sixt

Med leiebil på Mallorca fra Sixt

Mallorca, denne vakre øya som er en del av øygruppen Balearene i Middelhavet utenfor kysten av Spania, er virkelig verdt å få med seg. Med privat leiebil på Mallorca står du fritt til å få med deg den vakre naturen og alle de spennende severdighetene. Mallorca kan by på opplevelser for alle, både kjæresteparet som ønsker å oppleve romantikken, barnefamilier som vil ha badeferieopplevelser og golfentusiaster som vil nyte livet på en av de mange golfresortene. Øya er heller ikke større enn at du kan benytte leiebilen til å oppleve havet, kulturen og det flotte landskapet langs hele kystlinjen mens du er der. Er du kulturinteressert, er den majestetiske Le Seu-katedralen et absolutt must som du ikke bør gå glipp av. Alcudia Old Town gir deg smaken av den spanske kulturen, mens barna vil sette pris på en tur til Jungle Park.
Show more

Greit å vite når du leier i Mallorca

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mallorca?
For å leie en bil med SIXT ved Mallorca må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mallorca.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mallorca?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mallorca. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 11592 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Mallorca

Hva trenger jeg for å leie en bil i Mallorca?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mallorca?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mallorca?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?