Bilutleie i Mahon

 

Mest populære i Mahon

*Prisene ble beregnet den 02.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Menorca Mahon Flyplass som starter den 09.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Mahon

Sixt bilutleie i Mahon, Spania

Sixt bilutleie i Mahon, Spania

Mahon er perfekt som startbase for deg som vil utforske alt Menorca kan by på av opplevelser. Med leiebil i Mahon kan du planlegge oppdagelsesturer, eller kanskje du bare vil ha en bybil for å vindusshoppe eller finne et egnet spisested. Flyplassen (MAH) er stedet hvor du finner vår stasjon på Menorca, og herfra er det bare å snurre hjulene i gang. Kategoriene som Sixt tilbyr, er familiebiler som SUV og stasjonsvogn, 4x4, eller du kan vekke oppsikt langs gatene med en lekker sportsbil.
Hvordan skaffe leiebil i Mahon?

Hvordan skaffe leiebil i Mahon?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du finne mer informasjon om vår stasjon og hvilke ekstragoder som er tilgjengelige. Våre aller fleste modeller kommer med ubegrenset kjørelengde og air condition, som fort kan vise seg å bli uunnværlig, ettersom temperaturene fort blir høye og Menorca har mye å by på. Du kan alltid skaffe deg navigasjonssytem og barnesete, samt ekstra sjåfør som kan ta deg til ditt hotell mens du slapper av. Sixt gir deg alltid en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Mahon

Hva du kan oppleve med leiebil i Mahon

Mahon har en av verdens største naturlige havner, over 5 kilometer lang, og med leiebil kan du kjøre langs hele strekningen og se det blå havet og seilbåtene som er på vei ut av eller inn i havnen. Her finnes også mange palmetrær som gir deg ekte tropisk følelse, og den har et historisk senter med mange flotte bygninger og en særegen atmosfære. Menorca er også full av bademuligheter, og med leiebil kan du finne din personlige favorittstrand. Mange fugler bruker Menorca som stoppested mens de migrerer, og her finnes flere små landsbyer som du kan besøke, som har sin egen sjarm. Sixt bilutleie i Mahon ønsker deg velkommen til Menorca.
Show more

Greit å vite når du leier i Mahon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mahon?
For å leie en bil med SIXT ved Mahon må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mahon.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mahon?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mahon. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 701 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Mahon

Hva trenger jeg for å leie en bil i Mahon?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mahon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mahon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mahon

Vis mer