Bilutleie i Madrid

 

Mest populære i Madrid

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Madrid Flyplass T4 som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Madrid

Bilutleie hos Sixt i Madrid

Bilutleie hos Sixt i Madrid

Sixt tilbyr bilutleie fra fire strategisk plasserte kontorer i Madrid. Du finner oss blant annet på flyplassen, byens viktigste jernbanestasjon Atocha og vi har to sentrale filialer ved Nuevos Ministerios og Arguelles. Flypassasjerer kan enkelt leie bil på Barajas flyplass, der vi har en skranke både i Terminal 1 og i Terminal 4. Det er åpent fra 07.00 til 01.00 alle dager og det går helt greit å returnere leiebilen også på nattestid.Ankommer du med tog finner du Sixt bilutleie Madrid rett ved byens viktigste jernbanestasjon Atocha, som er endepunktet for høyhastighetstogene til Barcelona, Valencia og Sevilla. Kontoret til Sixt ligger i Ronda de Atocha og er åpent fra 07.00 til 22.00 alle dager, 24 timers retur. I sentrum kan du også leie bil i Marqués de Urquijo, 4/Hotel T3 ved Metro Arguelles og Calle General Moscardo 2 ved Metro Nuevos Ministerios. Det er mange forskjellige typer biler å velge mellom ved bilutleie i Madrid, i tillegg til personbiler har vi også lastebiler, SUV og varebiler m.m.
Dette kan du gjøre i Madrid med leiebil

Dette kan du gjøre i Madrid med leiebil

Madrid er hovedstaden i Spania og en storby med fem millioner mennesker. Ved å leie bil kan du enkelt oppleve byen, der det er mye å se på. Gran Via er Madrid`s Oxford Street og en spesiell kjøreopplevelse. Gaten er berømt for å ha trafikk-kork midt på natten! Det forteller litt om hvor livlig denne byen er. Like ved ligger torget Sol, sentrum i hovedstaden og stedet alle avstander i Spania måles fra. Få også med deg Retiro-parken og det kongelige slottet. Med leiebil i Madrid er det også enkelt å komme seg til den spesielle gamle byen Toledo, som ligger bare en times kjøretur unna. Du trenger heller ikke kjøre langt for å komme til fjellene og sjarmerende landsbyer.
Show more

Greit å vite når du leier i Madrid

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Madrid?
For å leie en bil med SIXT ved Madrid må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Madrid.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Madrid?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Madrid. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 10797 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Madrid

Hva trenger jeg for å leie en bil i Madrid?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Madrid?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Madrid?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?