Bilutleie i Lanzarote

 

Mest populære i Lanzarote

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Lanzarote Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Lanzarote

Sixt bilutleie på Lanzarote, Spania

Sixt bilutleie på Lanzarote, Spania

Har du lyst til å cruise på veiene mens du iakttar et vulkansk landskap, gjør du et smart valg hvis du bestiller leiebil på Lanzarote. De fleste vil ankomme denne øya via Lanzarote Arrecife Airport, ACE, som ligger like ved motorveien LZ-2. Herfra kommer du raskt i gang med bilferien din. Sixt har en variert og moderne bilpark bestående av modeller fra verdensledende leverandører, og dermed er du sikret en komplett leiebilopplevelse med oss. Kategoriene som er tilgjengelige hos Sixt, er stasjonsvogn, sedan, SUV, 4x4, eller du kan kjøre på veiene med stil i en av våre sportsbiler eller cabrioleter.
Hvordan skaffe leiebil på Lanzarote?

Hvordan skaffe leiebil på Lanzarote?

Dersom du klikker på linken ovenfor vil du finne mer info om vår utleiestasjon på Lanzarote. Vi gir deg selvsagt mer enn bare et kjøretøy %u2013 ekstragoder som fri kjørelengde lar deg ta langturer, og air condition som gir deg behagelig kupéklima, er alltid inkludert. GPS og barnesete kan vi alltid skaffe deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil på Lanzarote

Hva du kan oppleve med leiebil på Lanzarote

Lanzarote er den av kanariøyene som ligger nærmest Afrika, og den har et variert og dramatisk landskap. Du finner vulkanske formasjoner og geysirer mens du kjører rundt på øya, men også vakre strender som innbyr til badeliv. Sykling er svært populært på denne øya, og dermed kan du oppleve det nakne landskapet på nært hold mens du triller langs veiene. Her er det også store muligheter for golf, og vingårdene i La Geria er en flott opplevelse og skue. Ta bilen din til de flotte lavahulene, og den grønne lagunen er en nødvendighet. Sixt bilutleie på Lanzaro
Show more

Greit å vite når du leier i Lanzarote

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Lanzarote?
For å leie en bil med SIXT ved Lanzarote må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Lanzarote.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Lanzarote?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Lanzarote. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 1468 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Lanzarote

Hva trenger jeg for å leie en bil i Lanzarote?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Lanzarote?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Lanzarote?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Lanzarote

Vis mer