Bilutleie
La Palma Flyplass (Canaries)
Kollaps
Spania // La Palma Canarias // La Palma Flyplass (Canaries)
Endre personlige detaljer

Leiebil La Palma Flyplass (Canaries): Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands) ES +34-928579159
 
Stasjonstype: flyplass
Åpningstider
Ma. - Sø.07:30 - 21:30
Helligdag07:30 - 21:30
 
 

Kanariøyene er kjent for sine mange attraksjoner og deilige klima som varer hele året, og Sixt bilutleie på La Palma flyplass inviterer deg til å oppleve dette på best mulig måte. Hos oss er det alltid lave priser på leiebiler, og bilflåten vår består utelukkende av nylig oppgraderte kjøretøy. Vi har kategoriene 4x4 så du kommer deg frem ved alle slags veiforhold, kompaktbiler til rimelige priser, familiebiler for inntil fem personer eller luksusmodeller så du kan kjøre rundt med noe helt spesielt. Air condition er installert i samtlige modeller og kommer godt med når du setter deg inn i en glovarm bil etter en lang dag utendørs.

Det er grei skuring å leie bil på La Palma flyplass

La Palma flyplass (SPC) mottar årlig godt over 1 million turister, og filialen vår ligger praktisk plassert inne på flyplassområdet slik at du raskt kan komme i gang med leiebiloppholdet ditt. Skulle du ha spørsmål, vil de bli besvart av våre erfarne ansatte, og du kan også møte opp uten avtale for å få utlevert en leiebil. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er blant ekstragodene du får med Sixt bilutleie på La Palma flyplass, samt ubegrenset kjørelengde. Vi har også alltid tilgjengelige oppgraderinger som GPS og barnesete til minsten.

Bli kjent i området med leiebil fra La Palma flyplass

Mot nord ligger byen Santa Cruz som har mange spisesteder og butikker, og flere interessante veistrekninger som slynger seg opp gjennom åsene. Det er veldig mye flott natur du kan oppdage lenger inn på øya, og spesielt anbefales en kjøretur langs veien LP-4 som strekker seg tvers over øya og tar deg langt opp i høyden. Det er selvfølgelig mange bademuligheter på La Palma, og det finnes vel ingen enklere måte å komme seg til stranden på enn med en leiebil fra La Palma flyplass?

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:30 - 21:30
Helligdag07:30 - 21:30

Kontakt

Sixtstasjon La Palma Flyplass (Canaries) SPC Aerop. Santa Cruz de La Palma 38738 Santa Cruz (Canary Islands) 28.627058, -17.754807 +34-928579159

Sixtstasjon La Palma Flyplass (Canaries) SPC

Aerop. Santa Cruz de La Palma
38738 Santa Cruz (Canary Islands)
 
Telefon +34-928579159

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service