Bilutleie i Ibiza

 

Mest populære i Ibiza

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ibiza Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Ibiza

Leiebil på Ibiza

Leiebil på Ibiza

Leiebilene på Ibiza fra Sixt bilutleie holder høy standard, enten du er på ferie eller på forretningsreise. Leiebiler fra Sixt inkluderer alt fra luksusbiler til minibusser og varebiler med god plass til varer eller bagasje. Alle våre bilmodeller er maks seks måneder gamle, og byttes regelmessig ut for å sikre høy standard. Du kan bestille tilleggstjenester som egen sjåfør, barneseter og GPS, og du får en fullforsikret leiebil på Ibiza med fri kjørelengde i leieperioden.
Leiebil på Ibiza

Leiebil på Ibiza

Ved å bevege musepekeren over bildene våre, vil du få mer informasjon om bilutleie på Ibiza. Du kan spare tid og penger ved å forhåndsbestille og betale bilen på nett før avreise. Du kan selvsagt også bestille på utleiekontoret. Dersom du vil sjekke om bilen du ønsker er tilgjengelig på bestemte datoer, kan du gjøre dette på vår internettside. Bilen kan du hente på Ibiza Airport ved ankomst.
Opplev ferieøyen Ibiza

Opplev ferieøyen Ibiza

Selv om Ibiza er kjent som Spanias partyøy nummer én, gir dette et noe snevert bilde av en fantastisk øy som har mye mer å by på. Øya er en del av øygruppen Balearene i Middelhavet, en del av Spania, og har et behagelig klima med opplevelser og severdigheter som er verdt å oppleve for både voksne og barn. Hvis du vil oppleve så mye som mulig, vil du komme langt med en leiebil fra Sixt bilutleie på Ibiza. Et legendarisk kafébesøk på Café del Mar er vel verdt opplevelsen. Denne kafeen har blitt en turistattraksjon i seg selv! Den vesle stranda Cala Gracio er rolig og idyllisk, og egner seg svært godt for barnefamilier. Og hvis du vil oppleve en ekte sort strand, kan du ta turen til Cala de Boix. Ibiza er også et yndet sted for fotografer, ettersom naturen og lyset gir en helt spesiell stemning i bildene. Er du ute etter mystikk, bør du få med deg klippen Es Vedra og myten om det forsvunne Atlantis. Og på den private golfklubben Club de Golf Ibiza er du velkommen på greenen i vakre omgivelser.
Show more

Greit å vite når du leier i Ibiza

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Ibiza?
For å leie en bil med SIXT ved Ibiza må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ibiza.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ibiza?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ibiza. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 2227 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Ibiza

Hva trenger jeg for å leie en bil i Ibiza?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Ibiza?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ibiza?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ibiza

Vis mer