Bilutleie i Gran Canaria

 

Mest populære i Gran Canaria

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Gran Canaria Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Gran Canaria

Sixt bilutleie på Gran Canaria, Spania

Sixt bilutleie på Gran Canaria, Spania

Mange nordmenn reiser til Gran Canaria hvert år, spesielt i vintersesongen, ettersom du er garantert behagelig temperatur uansett årstid. Både gamle og unge har denne øya som favorittferiested, siden det er enkelt å feriere her og det finnes underholdning for alle aldersgrupper. Med leiebil på Gran Canaria kan du oppdage alt øya har å by og kan nyte full bevegelsesfrihet, og du kan selv bestemme reiseplanen istedenfor å være avhengig av bussrutene. Vår bilflåte består av praktiske og rimelige kjøretøy, som stasjonsvogn og sedan, men dersom du ønsker noe helt spesielt, har vi også sportsbiler og firehjulstrekkere som tåler lange utflukter.
Hvordan skaffe leiebil på Gran Canaria?

Hvordan skaffe leiebil på Gran Canaria?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du finne mer informasjon om våre stasjoner, og siden våre internettsider er svært brukervennlige, kan du her velge ekstragoder og bilkategori for å skreddersy din leiebilopplevelse. De fleste ankommer øya via Las Palmas Gran Canaria lufthavn, LPA, hvor vi gir deg full fleksibilitet ved å la deg både hente og levere bilen døgnet rundt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil på Gran Canaria

Hva du kan oppleve med leiebil på Gran Canaria

Gran Canaria er spekket med variert landskap oya kan kalles et Spania i miniatyr. Her er det grønne åser, sanddyner og store fjell, og med leiebil kan du oppleve alt fritt etter dine ønsker, siden du kan bevege deg hvor du vil. Sør på øya finner du det unike ørkenlandskapet Dunas de Maspalomas, som innbyr til gåturer barfot, så du kan kjenne den myke sanden mot fotsålene. Øya har også mange parker og reservater som du kan besøke med leiebil, og du kan kjøre til de mange småsamfunnene som ligger spredt langs veiene. Bare fantasien setter begrensninger for hva som er mulig med Sixt bilutleie på Gran Canaria.
Show more

Greit å vite når du leier i Gran Canaria

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Gran Canaria?
For å leie en bil med SIXT ved Gran Canaria må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Gran Canaria.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Gran Canaria?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Gran Canaria. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 3998 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Gran Canaria

Hva trenger jeg for å leie en bil i Gran Canaria?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Gran Canaria?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Gran Canaria?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?