Bilutleie i Girona

 

Mest populære i Girona

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Girona Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Girona

Hvordan skaffer du deg leiebil i Girona?

Hvordan skaffer du deg leiebil i Girona?

Girona ligger helt opp mot grensen til Frankrike i det nordøstlige Spania, og her har du tilgang til både strandliv og fjellturer grunnet det varierte landskapet. Du kommer deg lettest rundt med ditt eget kjøretøy, og Sixt bilutleie i Girona har noen av de laveste prisene som er å oppdrive. Hos oss kan du få et kjøretøy i alle kategorier som tenkes kan, enten du er her for forretninger eller ferie og uansett om du reiser alene eller i gruppe. I utvalget vårt har vi økonomibiler til gode priser, romslige familiebiler, 4x4 for langturer, praktiske minibusser eller supre sportsmodeller som gjør deg til konge på veien.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Girona og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vår stasjon ligger på Girona flyplass (GRO) som tar imot mange reisende årlig, og spør gjerne våre imøtekommende ansatte om det du måtte lure på. Du er forsikret mot skader på kjøretøyet uansett hvilken kategori du velger, og du kan avtale døgnåpen innlevering av kjøretøyet ved behov. Med smarttelefon kan du velge en eksakt modell ved utlevering, og kanskje kan vi friste med modeller som BMW i8 eller Maserati Ghibli SQ4.
Hva du kan se og gjøre med leiebil i Girona

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Girona

Girona har et svær fint bysenter med interessant arkitektur, spesielt Girona katedral som er et imponerende byggverk. Kommer du deg litt mot øst til Spanias østkyst, finner du mange spennende småbyer, og det er selvsagt muligheter for strandliv. Du kan lett foreta en dagstur til Frankrike mot nord, og i Pyreneene nasjonalpark er det mye mektig fjellandskap du kan få med deg. Det er et smart valg å leie bil i Girona.
Show more

Greit å vite når du leier i Girona

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Girona?
For å leie en bil med SIXT ved Girona må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Girona.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Girona?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Girona. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1233 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Girona

Hva trenger jeg for å leie en bil i Girona?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Girona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Girona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Girona

Vis mer