Bilutleie i Fuerteventura

 

Mest populære i Fuerteventura

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Fuerteventura Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Fuerteventura

Leiebil i Fuerteventura

Leiebil i Fuerteventura

Sixt bilutleie på Fuerteventura tilbyr en rekke leiebilmodeller som egner seg til både fritids- og yrkeskjøring, og som fastboende eller turist har du mulighet til å leie rimelige biler av høy standard. Alle våre bilmodeller byttes ut hver sjette måned for å opprettholde den gode kvaliteten på kjøretøyene, og vi tilbyr fullforsikrede modeller med fri kjørelengde. Velg mellom luksusbiler og cabrioleter, varebiler og små, raske sportsbiler som gir kjøreglede under oppholdet på Fuerteventura. Vi tilbyr også tilleggsutstyr som GPS og barneseter for å gjøre kjøreturen optimal for både sjåfør og passasjerer.
Leiebil på Fuerteventura

Leiebil på Fuerteventura

Plasser musen over bildene hvis du ønsker mer informasjon om leiebiltjenester fra Sixt bilutleie på Fuerteventura. Det vil lønne seg å forhåndsbestille bilen du ønsker deg via våre internettsider før du reiser. Slik vet du at du får den modellen du ønsker. Du kan også bestille tilleggstjenester online. Hvis du i tillegg betaler på forhånd, får du ekstra gode priser og sparer tid når du ankommer utleiekontoret vårt på Fuerteventura Airport. Du kan selvsagt også bestille våre leiebiler på Fuerteventura i skranken på bilutleiekontoret vårt.
Opplev Fuerteventura

Opplev Fuerteventura

Fuerteventura, som er den nest største av Kanariøyene i Spania, ligger i et herlig klima i Atlanterhavet nære det afrikanske fastlandet. Øya er en av Spanias mest besøkte og kan by på flotte strender, svært gode muligheter for ulike vannsportaktiviteter, god mat og varierende landskap. Med leiebil fra Sixt bilutleie kan du ta alt denne øya har å by på i nærmere øyesyn, og du kan ta deg fram i ditt eget tempo og etter egne ønsker. Bruk leiebilen til å ta en kjøretur rundt hele øya, få med deg lokal kultur og omskiftelig landskap, og besøk små, lokale landsbyer med flott beliggenhet ut mot kysten. Hvis du er interessert i å spille golf, er en av øyas fem golfklubber virkelig å anbefale. Her kan du gjøre 18 hull i vakre omgivelser før du setter nesen tilbake til hotellet i en komfortabel leiebil på Fuerteventura.
Show more

Greit å vite når du leier i Fuerteventura

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Fuerteventura?
For å leie en bil med SIXT ved Fuerteventura må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Fuerteventura.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Fuerteventura?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Fuerteventura. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1546 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Fuerteventura

Hva trenger jeg for å leie en bil i Fuerteventura?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Fuerteventura?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Fuerteventura?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Fuerteventura

Vis mer