Bilutleie i Estepona

 

Mest populære i Estepona

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Estepona/Kempinski Hotel Bahia som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Estepona

Det er lett å skaffe seg leiebil i Estepona

Det er lett å skaffe seg leiebil i Estepona

Estepona ligger i et svært attraktivt område i det sørlige Spania med kort avstand til for eksempel Gibraltar i sør og Marbella i nord. Du gjør dermed svært lurt i å ha leiebil i Estepona, siden det er så mye å få med seg her, og det er velpreparert motorvei langs hele kystlinjen. Frister det kanskje å bestille en luksusmodell uten tak som gjør at du kan kjenne det deilige klimaet mens du kjører i Estepona og omegn? Eller bestill en robust firehjulstrekker som tar deg frem under alle veiforhold. I vårt store utvalg av kjøretøy har vi også økonomibiler, familebiler til vanlig bruk og minibusser for et større antall passasjerer.
Det er lett å skaffe seg leiebil i Estepona

Det er lett å skaffe seg leiebil i Estepona

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Estepona og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir alle kundene våre stort spillerom siden det er muligheter for gratis ombooking og kansellering, og du benytte vår mulighet for døgnåpen innlevering av kjøretøyet etter avtale. Tredjepartforsikring er også medberegnet i prisen uansett kategori, og for en billig penge kan du bestille oppgraderinger som navigasjonssystem og dieselmotor. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Estepona

Hva du kan oppleve med leiebil i Estepona

Det er nok mange som først vil besøke Esteponas gamleby som ligger midt i tykkeste sentrum. Her kan du nemlig se mange ærverdige bygninger og oppleve en helt spesiell atmosfære. Spania har et subtropisk klima, og dermed er det mange muligheter for badeliv når du cruiser langs kysten med kjøretøyet ditt. En dagstur til Gibraltar er heller ikke å forakte. Herfra kan du se helt til Afrika når det er klarvær. Sixt bilutleie i Estepona er klar til tjeneste for å gi deg en optimal leiebilopplevelse.
Show more

Greit å vite når du leier i Estepona

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Estepona?
For å leie en bil med SIXT ved Estepona må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Estepona.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Estepona?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Estepona. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 197 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Estepona

Hva trenger jeg for å leie en bil i Estepona?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Estepona?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Estepona?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Estepona

Vis mer