Bilutleie i El Prat de Llobregat

 

Mest populære i El Prat de Llobregat

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Barcelona Flyplass T1 som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved El Prat de Llobregat

Nyttig ekstrautstyr til leiebilen for alle årstider

Nyttig ekstrautstyr til leiebilen for alle årstider

En fjerdedel av El Prat de Llobregat består av flyplassen Barcelona Airport %u2013 El Prat (BCN) som er den nærmeste flyplassen til en av Spanias mest besøkte byer. Du finner selvfølgelig en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i El Prat de Llobregat, som også har noen spennende attraksjoner og en rolig strand. I vårt brede utvalg av leiebiler i El Prat de Llobregat finner du økonomibiler, familiebiler og luksusbiler. Her kan du velge blant kjøretøy som stasjonsvogner, SUV-modeller, sportsbiler og cabrioleter til konkurransedyktige priser. Sixt stasjon for bilutleie i El Prat de Llobregat ligger praktisk plassert på flyplassen. Få leiebilen i orden med en gang du kommer, og du er klar til å utforske området. Nøyaktig hvilken bil du får, kommer an på tilgjengelighet ved ankomst, men vi garanterer en bil i den kategorien du har valgt. Vi gir deg ubegrenset kjørelengde og air condition inkludert samt flere fornuftige forsikringer. Trenger du barnesete eller GPS, kan du leie det hos oss. Kommer du om vinteren, skal du kanskje videre til en av Spanias populære skidestinasjoner i Pyreneene. Når du bestiller leiebilen din i El Prat de Llobregat, kan du reservere kjetting og skistativ hos Sixt.
Attraksjoner i El Prat du Llobregat som er verdt et besøk

Attraksjoner i El Prat du Llobregat som er verdt et besøk

Mange som lander på flyplassen, reiser videre til Barcelona med det samme. Men byen har flere attraksjoner som er verdt et besøk. En kort kjøretur unna sentrum ligger naturreservatet Llac de la Ricarda i del Remolar, med en vakker innsjø, fugler og andre ville dyr. Ta en rusletur langs elven Llobregat før du kjører videre til den lille stranden som har en betydelig roligere stemning enn strendene i Barcelona. Med leiebil fra El Prat du Llobregat kommer du også raskt til Barcelona som ligger 14 kilometer unna med sin fargerike arkitektur, gotiske kirker, shopping og restauranter i verdensklasse.
Show more

Greit å vite når du leier i El Prat de Llobregat

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i El Prat de Llobregat?
For å leie en bil med SIXT ved El Prat de Llobregat må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i El Prat de Llobregat.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i El Prat de Llobregat?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i El Prat de Llobregat. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 6612 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i El Prat de Llobregat

Hva trenger jeg for å leie en bil i El Prat de Llobregat?
Kan jeg bestille en langtidsleie i El Prat de Llobregat?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i El Prat de Llobregat?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in El Prat de Llobregat

Vis mer