Bilutleie i Córdoba

 

Mest populære i Córdoba

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cordoba AVE/Busstasjon som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Córdoba

En enkel affære å leie bil i Córdoba

En enkel affære å leie bil i Córdoba

Córdoba er en av de mest bemerkelsesverdige byene i hele Spania, og du opplever byen best med ditt eget kjøretøy som du kan bruke akkurat når det passer deg. Hos Sixt har vi over 100 års erfaring med å skaffe personlig transport til kundene våre, og vi står klare til å ordne med leiebil i Córdoba for deg. Du kan velge deg et kjøretøy fra vår variert bilpark som har hyggelige priser, for eksempel sedaner og stasjonsvogner til all slags bruk. I utvalget vårt har vi også kompaktbiler som er sparsomme med drivstoffet, spreke 4x4, ekstra romslige minibusser eller sportsbiler for deg som vil spandere noe komfortabelt på seg selv.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Córdoba og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er alltid installert air condition i modellene våre så du slipper ubehagelige biltemperaturer, og det er alltid enkelt å være fleksibel, siden vi har gebyrfri ombooking eller kansellering dersom det skulle oppstå noe. Flere forsikringer er alltid medberegnet i prisen, mens praktiske oppgraderinger som dieselmotor og GPS kan bli dine for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan få med deg med leiebil i Córdoba

Hva du kan få med deg med leiebil i Córdoba

Córdoba har et svært tettpakket bysentrum der det er mange trange gater og kafeer, og de mange katedralene vil fort tømme minnebrikken på fotoapparatet ditt. Langs elvebredden til Guadalquivir er det både dyrehage og en stor lekeplass som heter Children`s City, og dermed er det mye å gjøre for familien her. Mot nord fra Córdoba ligger store fjell, mens det er flatt og åpent landskap mot sør %u2013 begge flotte alternativer som innbyr til utforskingsturer. Sixt bilutleie i Córdoba har du trenger for et helhetlig opphold i Spania.
Show more

Greit å vite når du leier i Córdoba

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Córdoba?
For å leie en bil med SIXT ved Córdoba må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Córdoba.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Córdoba?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Córdoba. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 422 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Córdoba

Hva trenger jeg for å leie en bil i Córdoba?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Córdoba?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Córdoba?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Córdoba

Vis mer