Bilutleie i Bilbao

 

Mest populære i Bilbao

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Bilbao Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Bilbao

Bilutleie hos Sixt i Bilbao

Bilutleie hos Sixt i Bilbao

Sixt bilutleie Bilbao finner du på to steder, begge er strategisk plassert for deg som vil se byen og Baskerland. Den ene filialen er på flyplassen, og kommer du med fly fra Norge så kan du leie bil her fra tidlig til sent hver eneste dag. Du kan når som helst returnere din leiebil. Det andre kontoret til Sixt bilutleie i Bilbao befinner seg i sentrum, på Plaza Euskadi, som er like ved det berømte Guggenheim-museet og den gamle bydelen. Denne filialen er åpen fra 08.00 til 20.00 på hverdager, og fra 08.00 til 16.30 på lørdager og søndager, retur er mulig når som helst. Sixt tilbyr forskjellige typer leiebiler i Bilbao. Her får du både personbiler, varebiler og lastebiler. Er du i sommerhumør kan du velge en cabriolet eller hva med en sportsbil? Vi har også stasjonsvogner, SUV og firehjulstrekkere. Du kan også bruke din smarttelefon til å velge bil.
Dette kan du gjøre i Bilbao med leiebil

Dette kan du gjøre i Bilbao med leiebil

Bilbao er den største byen i Baskerland, som ligger helt nordøst i Spania. Regionen består av høye fjell og dype daler og du er aldri langt fra Atlanterhavet, nærmere bestemt Biscaya-bukten. Leiebil i Bilbao er et godt valg ettersom byen ligger inneklemt mellom flere fjell og strekker seg derfor flere kilometer fra kysten og innover i landet. Ved å leie bil kan du utforske både Bilbao og det naturrike området rundt byen. Langs nordkysten av Spania går det flotte og relativt nye motorveier som raskt tar deg til byer som Santander i Cantabria og San Sebastian, som er en svært populær by blant turistene. Du kan også leie bil for å ta en tur til Frankrike eller hva med en tur til Pamplona for å se tusenvis av folk, for det meste menn, som løper med okser.
Show more

Greit å vite når du leier i Bilbao

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Bilbao?
For å leie en bil med SIXT ved Bilbao må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bilbao.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Bilbao?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Bilbao. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 2636 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Bilbao

Hva trenger jeg for å leie en bil i Bilbao?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Bilbao?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bilbao?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Bilbao

Vis mer