Bilutleie
Rustenburg
Kollaps
Sør-Afrika // Rustenburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Rustenburg: Sixt Bilutleie online

Ved foten av Magaliesberg ligger Rustenburg, som er en av Sør-Afrikas viktigste forretningsbyer. Byen ligger også i nærheten av to av verdens største platinagruver, flere store naturparker og fornøyelsesparken Sun City. Du finner selvfølgelig en av våre stasjoner for bilutleie i Rustenburg. Hos Sixt har vi leiebiler som passer forskjellige behov og budsjetter i vårt brede utvalg av kjøretøy. Velg en av våre praktiske stasjonsvogner, en sprek cabriolet eller en minibuss med plass til mange.

 
 • Rustenburg

  Sixt Bilutleie
  Cnr R24 & Koro Koro Street
  1620 Rustenburg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet

Enkelt og behagelig med våre mange tjenester

Når du leier en bil hos Sixt, får du ubegrenset kjørelengde med på kjøpet. Dermed står du fritt til å dra på så mange safarier du vil, eller du kan kombinere reisen med noen dager i en av storbyene. Våre leiebiler i Rustenburg leveres også med air condition for at du skal få en behagelig kjøretur på det solrike kontinentet. Reiser du med barna, kan du leie et barnesete hos Sixt bilutleie i Rustenburg, og du kan forhåndsreservere en GPS, så er den installert når du henter bilen. Vi garanterer at du får en bil i den kategorien du har valgt, men nøyaktig modell avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.

Dra på safari med leiebil fra Rustenburg

Med eget kjøretøy i Rustenburg er det enkelt å få med seg alle byens severdigheter og monumenter. Kjør ned langs den livlige hovedgaten Nelson Mandela Drive og besøk den gamle Lutherske kirken og Dutch Reformed Church. President Krugers gård Boekenhoutfontein ligger 20 kilometer utenfor byen og er verdt et besøk, og fjellene i området innbyr til mange morsomme og spennende aktiviteter. En tur til Sør-Afrika er ikke komplett uten safari, og i Pilanesberg Game Reserve har du gode muligheter for å se de fem store. En halvtime nordover ligger Sun City med casinoer, kunstige strender og aktiviteter for hele familien. Frister det med en skikkelig storbytur, er Johannesburg godt innenfor rekkevidde med en leiebil fra Rustenburg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service