Bilutleie
Polokwane
Kollaps
Sør-Afrika // Polokwane
Endre personlige detaljer

Leiebil Polokwane: Sixt Bilutleie online

Polokwane het tidligere Pietersburg og ligger i regionen Limpono. Byen er et perfekt utgangspunkt for økoturisme med flere store naturparker i nærheten. Med en leiebil fra Sixt bilutleie i Polokwane kommer du deg enkelt rundt i denne delen av Sør-Afrika der naturopplevelsene ligger på rekke og rad. På vår stasjon har vi et bredt utvalg kjøretøy som passer for både familier, par og deg som reiser alene. Vi har sedaner, sportsbiler og cabrioleter i ulike prisklasser. Er dere mange i reisefølget, har vi minibusser, og skal dere kjøre mye rundt i den afrikanske ville naturen, anbefaler vi en solid SUV.

 
 • Polokwane Flyplass
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.13:30 - 14:30
  Sø.17:30 - 18:30
  Helligdag08:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Polokwane Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.13:30 - 14:30
  Sø.17:30 - 18:30
  Helligdag08:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å ordne leiebil i Polokwane

Du finner vår stasjon for bilutleie på Polokwane International Airport (PTG). Herfra er det bare fem kilometer inn til byen. Sixt garanterer at du får en bil i den kategorien du har valgt, men nøyaktig hvilken modell du får, kommer an på tilgjengelighet ved ankomst. Hos oss får du ubegrenset kjørelengde med på kjøpet, så du kan besøke så mange nasjonalparker du vil. Vi har også inkludert air condition og flere forsikringer med våre leiebiler i Polokwane. Forhåndsreserver gjerne et moderne navigasjonssystem fra Sixt, så er du klar for en spennende og problemfri kjøretur.

Opplev mer av Polokwane og Sør-Afrika med leiebil

Det er flere interessante museer og monumenter som er verdt å få med seg før du forlater selve byen med kjøretøyet ditt. På Bakone Malapa Open Air Museum kan du lære mer om Soho-stammen. The Eersteling Monument er plassert der hvor det foregikk gullknusing under gullgraverperioden i Sør-Afrika, og litt utenfor byen ligger Ga-Mothapo Rock Art Site der du finner steiner som er dekket med tegninger. Med en leiebil fra Polokwane kan du fritt velge om du besøker naturreservatet The Pietersburg Game Reserve eller kjøre hele veien videre østover til berømte Kruger Park.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service