Bilutleie
Pinetown
Kollaps
Sør-Afrika // Pinetown
Endre personlige detaljer

Leiebil Pinetown: Sixt Bilutleie online

 
 • Pinetown

  Sixt Bilutleie
  157 Josiah Gumede Road
  3610 Pinetown

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Enkelt å ordne med leiebil i Pinetown

##top-descripion##

Pinetown kan regnes som en forstad til millionbyen Durban, og den kan bli et utmerket tilholdssted for deg som vil slappe av etter en travel deg i asfaltjungelen. Her kan du nyte grønt landskap og flere attraksjoner like i nærheten, og med leiebil i Pinetown kan du besøke Durban og omegn så mye du vil. Vi i Sixt tilbyr et utvalg kjøretøy i kategoriene økonomibiler til fornuftige priser, minibusser så det ikke blir mangel på seteplass, familiebiler for vanlig bruk, 4x4 dersom du vil litt utenfor allfarvei, eller premiummodeller for deg som vet å sette pris på det lille ekstra.

##end-top-description##

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Pinetown og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Sixt tenker alltid på kundene sine og lar deg derfor kunne ordne med gratis kansellering og ombooking dersom det skulle bli forandring i planene, og skadeforsikring er blant ekstragodene du får inkludert her. Nyttige tilleggstjenester som E-Tollservice og ekstra sjåførtillatelse kan gjøre kjøreturen i Sør-Afrika mye lettere for deg, og dette kan ordnes med for et ubetydelig ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Utforsk nærområdet med leiebil i Pinetown

Mot vest ligger det spesielle Shongweni Bondemarked der du finner alskens interessante og ferske matvarer, og naturen her i Pinetown er svært vakker med grønne skråninger der husene klamrer seg fast. En kjøretur til millionbyen Durban like mot øst er nok ikke å forakte, og langs kysten i Sør-Afrika er det utallige bademuligheter. Fra Pinetown er det også kort avstand til den interessante byen Pietermaritzburg der du kan få mange opplevelser. Med Sixt bilutleie i Pinetown kan du få en god leiebilopplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service