Bilutleie
Johannesburg Lanseria Flyplass
Kollaps
Sør-Afrika // Johannesburg // Johannesburg Lanseria Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Johannesburg Lanseria Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Cnr R512 & Pelindaba Road
  1748 Johannesburg ZA +27-112309999
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: HLA
Åpningstider
Ma. - Sø.07:30 - 21:00
Helligdag07:30 - 21:00
 
 

Gjør det enkelt for deg selv ved å benytte deg av et av Sixt sine gode tilbud på leiebil fra Lanseria flyplass i Johannesburg. Som en av bransjens ledende leietilbydere, kan du velge bilmodell fra vår moderne bilflåte til priser som er blant de laveste på markedet. Kategoriene vi tilbyr på Lanseria flyplass er sedan og stasjonsvogn til dagligdags bruk, robuste SUV-kjøretøy eller romslige minbusser med god plass til hele reisefølget. Air condition kommer med samtlige modeller og sørger for effektiv temperaturregulering i bilen, og tredjepartforsikring og forsikring mot skader på kjøretøyet er også inkludert. Tilleggstjenester som GPS er nesten uunnværlig i en millionby, eller hva med førertillatelse for en ekstra sjåfør som kan avløse deg på langturen? Alt dette kan bestilles hos Sixt bilutleie på Lanseria flyplass i Johannesburg.

Hvordan leie bil på Lanseria flyplass i Johannesburg?

Lanseria flyplass (HLA) ligger i landlige omgivelser omtrent midt mellom Johannesburg og Pretoria. Det kan derfor være praktisk å hente leiebilen fra Lanseria flyplass hvis du tenker å besøke en av disse byene. Du finner Sixt sin skranke på flyplassen like etter at du har forlatt ankomstområdet. Her vil våre medarbeider hjelpe deg frem til ditt forhåndsbestilte kjøretøy. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Trenger du reisetips, er det bare å spørre våre lokalkjente ansatte.

Få et nærmere innblikk i Sør-Afrikas største by

Det bor rundt 8 millioner i Johannesburgs metropolområdet som strekker seg over et stort geografisk område. Det beste fremkomstmiddelet i denne regionen er derfor helt klart en leiebil fra Lanseria flyplass. I det tykkeste bysentrum er det mange høybygg som gir deg en ordentlig urban opplevelse, og Apartheid Museum og Hector Pieterson Museum er absolutt verdt et besøk. Afrika er kjent for sitt eksotiske dyreliv, og straks du tar turen til utkanten av byen, kan du besøke noen av de mange naturreservatene. Sixt bilutleie på Lanseria flyplass hjelper deg i gang med ditt leiebileventyr.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:30 - 21:00
Helligdag07:30 - 21:00

Kontakt

Sixtstasjon Johannesburg Lanseria Flyplass HLA Cnr R512 & Pelindaba Road 1748 Johannesburg -25.939250, 27.925468 +27-112309999

Sixtstasjon Johannesburg Lanseria Flyplass HLA

Cnr R512 & Pelindaba Road
1748 Johannesburg
 
Telefon +27-112309999

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service