Bilutleie
Bloemfontein
Kollaps
Sør-Afrika // Bloemfontein
Endre personlige detaljer

Leiebil Bloemfontein: Sixt Bilutleie online

Bloemfontein ligger sentralt plassert i Sør-Afrika, og siden stedet ikke er blant de største turistmagnetene, er gatene rene og befolkningen svært vennlig innstilt. Det å skaffe seg en leiebil i Bloemfontein er en god idé, siden det er mye flott natur og rikelig med dyreliv du kan oppdage på egen hånd, og Sixt har et utvalg kjøretøy som gir deg en skreddersydd leiebil til din situasjon. Kategoriene vi har her, er kompakte økonomibiler som bruker lite drivstoff, familiebiler for inntil fem personer, 4x4 som tar deg frem uansett veikvalitet, minibusser for gruppereisende eller luksusmodeller som du kan cruise rundt i Sør-Afrika med.

 
 • Bloemfontein Flyplass
  Bram Fischer Intl. Airport
  9301 Bloemfontein

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 18:30
  Helligdag07:00 - 18:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Bloemfontein Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Bram Fischer Intl. Airport
  9301 Bloemfontein

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 18:30
  Helligdag07:00 - 18:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi gjør det enkelt å ordne med leiebil i Bloemfontein

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Bloemfontein og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi er strategisk plassert på Bloemfontein lufthavn (BFN), som også går under navnet Bram Fischer internasjonale flyplass. Herfra vil du snart kunne rulle i gang hjulene på kjøretøyet ditt. Air condition vil komme godt med her hvor det blir høye temperaturer, og du kan enkelt bestille GPS og barnesete om du skulle trenge det. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bloemfontein

Kom deg til parken Naval Hill som gir deg glimrende utsikt over byen, og også King`s Park der det er over 4000 roser pent plantet. Byens dyrehage er et ypperlig sted for familien og tilbyr til og med overnatting, og du kan more deg i Windmill kasinokompleks med blant annet kaffebarer og nattklubber. I Bloemfonteins botaniske hage kan du se flora og fauna du neppe finner hjemme. Du vil oppleve mye spennende når du bestiller leiebil fra Sixt bilutleie i Bloemfontein.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service