Bilutleie
Poprad
Kollaps
Slovakia // Poprad
Endre personlige detaljer

Leiebil Poprad: Sixt Bilutleie online

Poprad er et sted der du både kan nyte småbykos og skikjøring om vinteren, og det blir lett å komme seg til bakkene når du har en egen leiebil fra Sixt. Når du har en firehjulstrekker, kan du komme deg frem selv under vanskelige snøforhold, og prisene våre gjør at du kan spandere god mat på deg selv mens du tar en pause fra alpinbakkene. Andre kategorier du finner i utvalget vårt, er også familiebiler til dagligdags bruk, kompaktbiler, minibusser hvis dere er mange på tur i Slovakia, eller premiummodeller for litt ekstra luksus. Med Sixt bilutleie i Poprad går det fort å ordne med et eget kjøretøy.

 
 • Poprad-Tatry Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Na letisko 100
  058 01 Poprad

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Poprad og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her i Poprad får du alltid ubegrenset kjørelengde inkludert så du kan kjøre til og fra skibakkene så mye du vil, og det er lett å forhåndsavtale gratis kansellering eller ombooking av ordren din om det skulle bli nødvendig. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det kan også være lurt å ha i bakhånd tilleggstjenester som dieselmotor og navigasjonssystem så du slipper kartlesing.

Nyt full reisefrihet med leiebil i Poprad

Siden Poprad ligger sentralt plassert i Slovakia, er det kort vei til både hovedstaden og andre byer, siden det er et veldig kompakt land. En dagstur fra Poprad til skibyen Zakopane i Polen tar kort tid når du har leiebil, og det er mye fint fjellandskap i området du fritt kan utforske. Den vakre byen Kosice mot sørøst er vel verdt et besøk, og Narodny nasjonalpark vil gjøre et uutslettelig inntrykk på deg med det vakre landskapet. Vi står klare for å hjelpe deg med leiebil i Poprad.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service