Bilutleie
Bratislava
Kollaps
Slovakia // Bratislava
Endre personlige detaljer

Leiebil Bratislava: Sixt Bilutleie online

Bratislava regnes for å være en av Europas vakreste hovedsteder, og det er en by med en fargerik historie siden mange nasjoner har satt sine spor her. Det kan fort bli nødvendig å leie bil i Bratislava, for her er det mange flotte bygninger og attraksjoner å få med seg, og Sixt er som alltid din lokale leiebilforhandler. Vi gir deg et stort utvalg kjøretøy i kategoriene 4x4, familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler til rimelige priser samt minibusser som har plass til alle. Du finner oss blant annet på Bratislava lufthavn (BTS), og på alle filialene våre er det muligheter for døgnåpen innlevering av kjøretøyet etter avtale.

 
 • Bratislava Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Letisko M. R. Stefanika
  823 11 Bratislava

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Bratislava/Aston Hotel

  Sixt Bilutleie
  Bajkalska 22
  821 09 Bratislava

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du skaffer leiebil i Bratislava

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Bratislava og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi inkluderer fri kjørelengde med alle våre kjøretøy, og det er alltid muligheter for gratis kansellering og ombooking når du velger oss. Du får også tredjepartforsikring med på kjøpet, og bestill gjerne tilleggstjenester som dieselmotor for å spare drivstoffutgifter eller GPS for enkel navigasjon i byen. Våre velvillige medarbeidere vil også besvare alle eventuelle spørsmål du måtte ha. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva som kan oppleves med leiebil i Bratislava

Slovakias hovedstad er delt av elven Donau og er full av severdigheter, spesielt Bratislava slott som har over 1000 års historie bak seg. Kjør langs elvebredden for å se mange fine grøntområder og broer du kan krysse, og finn en koselig kafé der du kan få en smak av atmosfæren i hjertet av Slovakia. Bratislava har selvsagt en egen gamleby der du finner trange gater og spesielt St. Michaels port. Sixt bilutleie i Bratislava venter på å ta imot bestillingen din.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service