Bilutleie
Philipsburg
Kollaps
Sint Maarten // Philipsburg
Endre personlige detaljer

Leiebil Philipsburg: Sixt Bilutleie online

Karabia er en drømmedestinasjon for mange siden reisemålet lokker med turkisblått hav og deilig klima året rundt. Nå kan drømmen bli til virkelighet med Sixt bilutleie i Philipsburg. Med leiebil kan du nemlig utforske denne paradisøya helt på egen hånd og finne den strandlinjen som passer deg best. Her i Philipsburg har vi et stort utvalg kjøretøy i kategoriene økonomibiler til priser som er snille mot budsjettet ditt, familiebiler til vanlig bruk, en lekker kabriolet så du kan kjenne sjøluften mens du kjører rundt i Sint Maarten, 4x4 for ekstra motorkraft eller minibuss dersom dere er mange som skal på reise til Karibia.

 
 • St Maarten Flyplass Pr Juliana
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • St Maarten Flyplass Pr Juliana

  Sixt Bilutleie
  Airport Road No. 48
  . Simpson Bay

  Ma. - Sø.08:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordner du med leiebil i Philipsburg?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Philipsburg og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde kommer alltid inkludert med Sixt og lar deg bli godt kjent med Sint Maarten, og air condition vil bli mye brukt i disse temperaturene. Vi har lagt vår stasjon logisk til på flyplassen (SXM), som er det første møtet de fleste får med Philipsburg. Prøv gjerne også nyttig ekstrautstyr som kan skaffes for små ekstrabeløp, for eksempel GPS. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Philipsburg

Sint Maarten er full av frodig vegetasjon og flotte skogkledde skråninger som innbyr til en nærmere titt, og dyrelivet her er helt annerledes enn det vi er vant til. Det florerer selvsagt med bademuligheter her i Philipsburg, og mange drar til strandområdet rett ved rullebanen for å se fly som lander bare noen meter over hodene deres. Philipsburg har også en kjent shoppinggate som heter Front Street der du vil finne mye interessant. Opplev fleksibiliteten ved å leie bil i Philipsburg.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service