Bilutleie
Novi Sad
Kollaps
Serbia // Novi Sad
Endre personlige detaljer

Leiebil Novi Sad: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Novi Sad, Serbias neststørste by helt nord i landet! Med leiebil i Novi Sad kommer du deg enkelt rundt på tur, i og rundt byen, og du har friheten til å se alt du ønsker i ditt eget tempo. Vi på Sixt ønsker å gjøre vårt ytterste for at du blir fornøyd med ditt valg av leiebil. Vi tilbyr en moderne bilpark med alle de fasiliteter du trenger for en fin ferie eller jobbreise. Her kan du velge blant flere typer kategorier som for eksempel klassiske bybiler eller større SUV-er som har plass til hele familien. Sixt kan ikke garantere at du får en spesiell bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen samme kategori som du har forhåndsreservert.

 
 • Novi Sad/Hotel Park

  Sixt Bilutleie
  Novosadskog sajma 35
  21000 Novi Sad

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 14:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Novi Sad/Hotel Sheraton

  Sixt Bilutleie
  Polgar Andrasa 1
  21000 Novi Sad

  Ma. - Fr.09:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 14:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Novi Sad

Når du har bestemt deg for å reise til Serbia og ønsker en leiebil i Novi Sad, er det best å foreta dine reservasjoner her på hjemmesiden. Klikk på aktuell stasjon og får mer informasjon om de ulike kategoriene, hvilke fasiliteter som inngår samt hvilke ekstratjenester du kan tenke deg. GPS, barnesete eller ekstra sjåfør er noen av mulighetene. Hvis du i tillegg utfører betalingen online før avreise, er det meste klart for å hente bilen ved vår stasjon for bilutleie i Novi Sad sentrum.

Kjøretur med leiebil i Novi Sad

For mange er Novi Sad tett forbundet med den store musikkfestivalen Exit, som foregår på festningen over byen i juli. På motsatt side av festningen over elven finner du gamlebyen med herlige museer og gallerier, små butikker og restauranter og kaféer med det beste Serbia har å by på i matveien. Med en bil fra vår stasjon for bilutleie i Novi Sad kommer du deg enkelt til de idylliske stedene Fruška Gora, et fjellområde lengst nord i landet, og til Salaši, som er en samling bondegårder der du kan få et innblikk i det landlige livet i Serbia.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service