Bilutleie i Dakar

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Dakar

Kjør komfortabelt med Sixt bilutleie i Dakar

Kjør komfortabelt med Sixt bilutleie i Dakar

Dakar i Senegal er et av de viktigste handelssentrene med viktige forbindelser til Europa, og det er en attraktiv by for både forretningsreisende og turister som søker det unike. Dakar betjenes av Léopold Sédar Senghor internasjonale lufthavn (DKR), og Sixt har stasjon for bilutleie både på flyplassen og inne i selve byen. Uansett om du er tilreisende eller fastboende, har vi et stort og praktisk utvalg kjøretøy hvis du trenger leiebil i Dakar. Velg mellom sedaner eller stasjonsvogner for by- og landeveiskjøring og praktiske firehjulstrekkere med stor trekkraft for ekskursjoner i terrenget. Her ytterst på Senegals vestlige spiss på Kapp Verde-halvøya mot Atlanterhavet er temperaturene ofte høye, og derfor har alle våre leiebiler air condition installert. Du får også tredjepartforsikring med på kjøpet, og ved behov kan du be om å få en bil som garantert har GPS installert, mot et mindre tillegg. Hvis du vil sikre deg mot eventuelle uhell underveis, kan du også be om ekstra forsikringer som ansvars- og kollisjonsskadeforsikring. I tråd med vår visjon kan vi alltid garantere deg et kjøretøy i forhåndsreservert bilkategori, mens en spesifikk modell vil være avhengig av tilgjengelighet når du henter bilen.
Opplev mangfoldet med leiebil i Dakar

Opplev mangfoldet med leiebil i Dakar

Dakar er trolig aller mest kjent for å være endestasjon for et av verdens røffeste terrengbilløp, Rally Dakar. Men byen har mer å by for både turister, forretningsreisende og fastboende som vil ha god nytte av en leiebil i Dakar. Som turist vil trolig den timelange kjøreturen til den såkalte rosa innsjøen være verdt turen, og du bør besøke den store moskeen, selv om bare menn får komme innenfor dørene. Er du her i forretninger, vil du ha stor nytte av å disponere leiebil for enkel fremkommelighet i en ekspanderende og travel handelsby som Dakar. Tilgangen på hoteller i alle prisklasser er god, og det samme gjelder utvalget av kulturtilbud og spennende matretter.
Show more
Greit å vite når du leier i Dakar
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Dakar?
For å leie en bil med SIXT ved Dakar må du være minst 22 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dakar.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Dakar?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Dakar. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Dakar

Hva trenger jeg for å leie en bil i Dakar?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Dakar?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Dakar?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Dakar

Vis mer