Bilutleie
Salcea
Kollaps
Romania // Salcea
Endre personlige detaljer

Leiebil Salcea: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Salcea har du et glimrende utgangspunkt for å se Romanias vakre natur. Her har du nemlig kort avstand til flatt åkerlandskap, fjellkjeder og grønne åser. Sixt bilutleie bør være førstevalget ditt når du skal ordne personlig kjøretøy i Salcea, siden vi er en av de største og eldste leiebiltilbyderne på markedet. I utvalget vårt finner du kategoriene familiebiler til dagligdags bruk, rimelige økonomibiler, robuste 4x4 hvis du skal på langturer, romslige minibusser eller premiummodeller så du har noe helt spesielt. Filialen vår ligger naturlig plassert på Suceava flyplass (SCV) slik at det skal gå fort å komme i gang med oppholdet ditt.

 
 • Suceava Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroportul Stefan cel Mare
  727475 Salcea

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Vi skaffer leiebil i Salcea for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Salcea og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vinterdekk er alltid montert dersom forholdene krever det, og du kan fint forhåndsavtale gratis ombooking eller kansellering av bestillingen. Vi inkluderer også en rekke forsikringer i prisen så du kan føle deg trygge på veiene i Romania. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Prøv gjerne også nyttige tilleggstjenester som barnesete og GPS så du finner fort frem i Salcea.

Mye fint venter deg med leiebil i Salcea

Salcea er én av flere fine landsbyer i området, og flere steder byr på fin utsikt over engene og åkrene som preger landskapet. Rett mot vest ligger den større byen Suceava som byr på mange opplevelser, deriblant kjøpeseneret Shopping City og det gamle festningsverket som vitner om gammel storhetstid. Bukovina landsbymuseum er vel verdt et besøk med sine vakre omgivelser, og det går fort å komme seg mot vest til fjellene i Romania som innbyr til utforsking. Når du leier bil i Salcea hos Sixt, er du fri til å få med deg alt dette og mer til.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service