Bilutleie
Oradea
Kollaps
Romania // Oradea
Endre personlige detaljer

Leiebil Oradea: Sixt Bilutleie online

Oradea er en overraskende vakker by i det vestlige Romania, og du kan best utforske området når du har ditt eget kjøretøy. Sixt bilutleie i Oradea er som vanlig på pletten for å ordne med det du måtte trenge for et komplett opphold, og vi har kategorier som passer enten dere er mange eller få som skal leie bil. I utvalget vårt finner du nemlig familiebiler til allmenn bruk, kompaktbiler for deg som vil ha et rimelig alternativ, solide 4x4, minibusser med ekstra mange seter eller premiummodeller for den kresne. Du finner stasjonen vår på Oradea flyplass (OMR) der det er lett å få øye på skranken vår, og våre serviceinnstilte ansatte vil ta deg godt imot.

 
 • Oradea Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aradi út 80
  410223 Oradea

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Lett å skaffe seg leiebil i Oradea

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Oradea og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Flere forsikringer er alltid inkludert i prisen siden vi alltid tenker på sikkerheten til kundene våre, og du kan gjerne forhåndsavtale mulighet for gratis ombooking eller kansellering av bestillingen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. For en billig penge kan du ordne med tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og navigasjonssystem, slik at du slipper kartlesing når du kjører på veiene i Romania.

Hva du kan få med deg med leiebil i Oradea

Kjør rundt i bykjernen av Oradea og nyt den praktfulle arkitekturen som preger bybildet, og det er selvsagt mange koselige kafeer du kan stikke innom. Langs bredden av elven som renner gjennom byen er det mange fine parkområder, og spesielt badelandet Nymphea er et flott sted for familien. En dagstur til Ungarn mot vest er kanskje ikke å forakte, og mot sørøst ligger den nydelige nasjonalparken Apuseni med sin storslåtte natur. Hvis du tester ut Sixt når du skal leie bil i Oradea, får du mange goder med på veien.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service