Bilutleie
Iasi
Kollaps
Romania // Iasi
Endre personlige detaljer

Leiebil Iasi: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Iași, Romania! Nordvest i landet ligger denne byen, som er en av de aller eldste. Vi i Sixt vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd med ditt valg av bil for ditt opphold, enten du foretrekker en vanlig bybil eller en større SUV til hele familien. Bilparken vår er topp moderne og ved vår bilutleie på Iași flyplass kan du velge mellom et stort utvalg kjøretøy som passer dine ønsker og behov. Vær oppmerksom på at Sixt ikke kan garantere for en spesiell bilmodell, men vi sørger for at du får en bil innen den kategorien du reserverer på forhånd.

 
 • Iasi Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Moara de Vant 34 Str.
  700384 Iasi

  Ma. - Fr.09:00 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Iași

Når du skal bestille en leiebil i Iași gjennom Sixt, finner du det meste av praktisk informasjon her på hjemmesiden. Klikk på de ulike kategoriene for å lese mer om hver bilkategori. Når du har bestemt deg for en kategori, kan du velge tilleggstjenester som GPS eller mulighet for en ekstra sjåfør. Alt kan også betales online, og slik kan du også spare tid og penger. Når alt er forhåndsreserverte og betalt kan du umiddelbart hente ut din skreddersydde leiebil fra vårt utleiekontor etter ankomst. Alle våre leiebiler i Iași er også godt forsikret.

Hva du kan gjøre med leiebil i Iași

Som det kulturelle, økonomiske og politiske hovedsetet i regionen Moldavia er Iași en by som virkelig myldrer av liv. Tidligere var byen et viktig handelssentrum for rutene gjennom Polen, Konstantinopel, Russland og Ungarn. Her finner du nesten 100 ortodokse kirker, så bruk din leiebil i Iași til å besøke i alle noen av dem. Rådhuset har tidligere funksjonert som et slott, og er dekorert med mytologiske karakterer i marmor. Den botaniske hagen fra 1856 er den største i hele Romania, og fra vår stasjon for bilutleie i Iași er det enkelt for deg å reise dit.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service