Bilutleie
Bacau Flyplass
Kollaps
Romania // Bacau // Bacău Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Bacău Flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Str. Aeroportului nr. 1
  600324 Bacau RO +40-745062158
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BCM
Åpningstider
Ma. - Fr.09:00 - 17:00
 
 

Vil du oppleve det østlige Romania med grønne åser, elver og små landsbyer hvor du enn reiser rundt, er et kjøretøy fra Sixt bilutleie på Bacău flyplass et smart valg. Herfra kan du foreta landturer i det frodige landskapet og nyte godt av våre førsteklasses bilmodeller. Vi har kjøretøy som passer enten du reiser som ferierende eller i forbindelse med jobb. Velg mellom prisgunstige sedaner og stasjonsvogner eller gå for en mer romslige SUV-modell. Bilflåten vår oppgraderes til stadighet slik at du er sikret de siste teknologiske finesser. Ekstragoder som air condition og flere forsikringer er alltid medberegnet i prisen, mens tilleggstjenester som GPS og barnesete kan skaffes for ubetydelige ekstrabeløp.

Hvordan leie bil på Bacău flyplass?

Bacău flyplass (BCM) ligger bare noen kilometer sør for bykjernen, og går også under navnet George Enescu internasjonale lufthavn. Like etter ankomst vil du møte våre vennlige ansatte som vil geleide deg effektivt til parkeringsplassen hvor ditt forhåndsbestilte kjøretøy står klart for deg. Vi hjelper deg selvsagt med eventuelle veibeskrivelser i området, eller om du skulle ha bruk for lokale reisetips. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev det rumenske Moldova

Bacău er et viktig kultursenter i Romania, noe du raskt vil erfare når du kjører langs veiene med leiebilen fra Bacău flyplass. Besøk noen av de flotte kirkene og synagogene i denne regionen, og det offentlige biblioteket i bysentrum er et vakkert syn. Med sin vakre beliggenhet ved elvebredden Bistrița, innbyr den rumenske delen av Moldova-regionene til bilturer i dette naturskjønne område. Europas nest lengste fjellkjede, Karpatene, utgjør bakteppe for Bacău by. Med leiebil fra Bacău flyplass står du fritt til å utforske det østlige Romania i ditt eget tempo.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.09:00 - 17:00

Kontakt

Sixtstasjon Bacau Flyplass BCM Str. Aeroportului nr. 1 600324 Bacau 46.521944, 26.910278 +40-745062158

Sixtstasjon Bacau Flyplass BCM

Str. Aeroportului nr. 1
600324 Bacau
 
Telefon +40-745062158

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service