Bilutleie
Arad
Kollaps
Romania // Arad
Endre personlige detaljer

Leiebil Arad: Sixt Bilutleie online

Arad er en perfekt by å ha leiebil i, da det er mye historikk og mye som skjer her vest i Romania. Vi på Sixt vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd med ditt leieforhold, og vi tilbyr blant annet en topp moderne bilpark der du kan velge mellom mange ulike kategorier av biler. Hvis hele familien reiser sammen, foretrekker dere kanskje en SUV, mens er du alene eller sammen med bare en annen person, for eksempel på en jobbreise, vil dere ha god nytte av en klassisk bybil eller sedan. Merk at Sixt bilutleie i Arad ikke kan garantere deg en spesifikk bilmodell, men en bil i ønsket kategori vil alltid være tilgjengelig.

 
 • Arad Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Calea Aeroportului 4
  310059 Arad

  Ma. - Fr.10:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Arad

Det aller enkleste du kan gjøre når du skal ha leiebil i Arad, er å booke den her på våre nettsider. Klikk på de ulike kategoriene for å se hvilken biltype som passer og hvilke fasiliteter som inngår, samt hvilke ekstratjenester du kan tenke deg. GPS, barnesete eller ekstra sjåfør er noen av mulighetene. Hvis du i tillegg utfører betalingen online før avreise, er det meste klart for å hente bilen ved Arad flyplass. Våre medarbeidere på vår stasjon for bilutleie i Arad bistår deg selvsagt med veiledning ved behov.

Hva du kan gjøre med leiebil i Arad

Mange reiser til Arad i Romania for å oppleve noe av landets rike historie. Arkeologi- og historiemuseet er et godt sted å begynne. Arad var okkupert av ottomanene på 1500- og 1600-tallet, og dette har naturligvis satt sitt preg på byen. Kjør videre til Reconciliation Park der du kan beskue en frihetsstatue til minne om den ungarske krigen, og triumfbuen som minner om de romanske krigerne fra samme krig. Hvis du er glad i flott arkitektur, vil du sette pris på rådhuset i neoklassisk stil. Er markeder det du liker best, vil du stortrives under åpen himmel i gaten Metanu.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service