Bilutleie
San Juan
Kollaps
Puerto Rico // San Juan
Endre personlige detaljer

Leiebil San Juan: Sixt Bilutleie online

Har du tenkt deg en tur til det flotte Karibia, kan kanskje Puerto Rico være noe for deg? Her i hovedstaden San Juan kan du nyte både storbyliv og badeliv på én og samme dag, og med leiebil i San Juan åpner det seg spesielt mange muligheter. Sixt har alltid priser i det lavere sjiktet og en stadig oppgradert bilpark som vi er stolte av. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy som for eksempel familiebiler med god plass, rimelige økonomibiler som ikke bruker mye drivstoff, solide 4x4 eller minibusser for gruppereisende.

 
 • San Juan Flypl. (Puerto Rico)

  Sixt Bilutleie
  Calle Dalia, C. Begonia
  00979 Carolina

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • San Juan Rio Piedras (Pt Rico)

  Sixt Bilutleie
  301 Navarra St
  00923 San Juan

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å ordne med leiebil i San Juan

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i San Juan og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er vanlig å ankomme Puerto Rico med fly, og derfor har vi lagt en av stasjonene våre på San Juan flyplass (SJU) der du vil bli varmt mottatt. Med Sixt har du fri kjørelengde til disposisjon i området, og air condition vil bli mye brukt i det varme Karibia. Tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse kan kanskje også være et behov du har i en storby som San Juan. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting du bør få med deg med leiebil i San Juan

I San Juan er det mange kjendiser som ferierer, og det er flere boligstrøk du kan kjøre til, og som vitner om stor velstand. Havnen i San Juan er en av de travleste på den vestlige halvkule, og det florerer selvsagt av muligheter for deilig badeliv i turkisblått hav. Prøv også en kjøretur mot øst til den store nasjonalskogen El Yunque. Her kan du oppleve mye flott natur og dyreliv. Alt dette og mer til lar seg gjøre med Sixt bilutleie i San Juan.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service