Bilutleie
Vila do Porto
Kollaps
Portugal // Vila do Porto
Endre personlige detaljer

Leiebil Vila do Porto: Sixt Bilutleie online

Vila Do Porto ligger på øya Santa Maria i Azorene, som er viden kjent i Portugal for sine deilige strender og milde klima. Her finner du et unikt landskap med vakre vingårder som strekker seg langs skråninger og lunder, og du kan få tak i mye vakkert håndverk eller smakfulle bakevarer. Med leiebil i Vila Do Porto er det svært kort avstand mellom alle attraksjonene, og Sixt har mange gode tilbud til deg som ønsker friheten av å bevege deg hvor og når du vil. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som familiebiler og økonomibiler til konkurransedyktige priser. Velkommen til Sixt bilutleie i Vila Do Porto!

 
 • Azorene Santa Maria Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto Santa Maria
  9580-908 Vila do Porto

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Vila Do Porto?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Azorene Santa Maria flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Øya er så vakker at du vil få god bruk for ubegrenset kjørelengde mens du utforsker alle kriker og kroker, og air condition vil være et gode du setter ekstra pris på. Velg deg andre tilleggsgoder på våre nettsider, og både inn- og utlevering kan utføres når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Vila Do Porto

Vila Do Porto har mye å by på til tross for den beskjedne størrelsen. På marinaens lange molo kan du betrakte båtene som komme inn og ut av havnen. Vila Do Porto har mange flotte hus og residenser dedikert til kjente personer, blant annet Cristopher Colombus. Flere kirker finnes også her, og med leiebil kan du på noen timer ha oversikt over hele øya. Prøv en leiebil fra Sixt bilutleie i Vila Do Porto for å se om vi lever opp til vårt gode navn og rykte i Portugal.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service