Bilutleie
Santa Cruz
Kollaps
Portugal // Santa Cruz
Endre personlige detaljer

Leiebil Santa Cruz: Sixt Bilutleie online

Santa Cruz ligger på den attraktive ferieøya Madeira som tilhører Portugal og ligger sørøst for fastlandet. Her finner du opplevelser som passer for alle. I det varierte landskapet finner du blant annet verneverdig laurbærskog og hver nyttårsaften arrangeres et av verdens største organiserte fyrverkerier. Med leiebil fra Santa Cruz kan du kjøre gjennom den vulkanske øyens stupbratte fjell og grønne åser. Med Sixt bilutleie i Santa Cruz kan du velge blant mange topp moderne kjøretøy til konkurransedyktige priser. Velg mellom kategorier som familiebiler og økonomibiler, eller kanskje vil du skjemme bort deg selv eller ditt reisefølge med en av våre luksusmodeller.

 
 • Madeira Funchal Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Madeira Airport
  9100-105 Santa Cruz

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00
  Helligdag08:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Santa Cruz?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Santa Cruz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Hele øya ligger foran deg med fri kjørelengde som du får med alle våre modeller samt air condition som kan bli svært nødvendig i sommerheten. Skaff deg andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Santa Cruz

Ta turen med leiebilen til et av øyens flerfoldige utkikkspunkter, spesielt utsikten fra fjellet Pico di Arieiro er et syn du sent vil glemme. Planlegg en oppdagelsestur til den bortgjemte landsbyen Curral das Freiras som klynger seg fast til en bratt skråning og har en helt annen atmosfære enn i hovedstaden Funchal. På Madeiras restauranter er fisk og sjømat selvskrevne spesialiteter, og vinen er viden anerkjent for sin velsmak. Gå en tur langs vannkanten i Funchal og se de digre hotellene som gir en sterk følelser av glitter og glamour. Sixt bilutleie i Santa Cruz står til tjeneste for å gi deg en praktisk og komfortabel reise på Madeira.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service