Bilutleie
Praia de Vitória
Kollaps
Portugal // Praia de Vitória
Endre personlige detaljer

Leiebil Praia de Vitória: Sixt Bilutleie online

Azorene er stedet for deg som vil oppleve noe helt utenom det vanlige, og Praia De Vitória gir deg mange gode smakebiter på hva du kan få med deg under ditt besøk på Portugals vakre øyer. Her får du et besnærende bysentrum fullt av trange gater og smug og fargerike hus på hver side, mens den digre havnen der båter i mange forskjellige størrelser ligger fortøyd, vitner om velstanden til mange av beboerne. Med leiebil i Praia De Vitória står du fritt til å oppdage øya i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kategorier som familiebiler og økonomibiler fra verdensledende fabrikanter. Velkommen til Sixt bilutleie i Praia De Vitória!

 
 • Azorene Terceira Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto Lajes
  9760-251 Praia de Vitória

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Praia De Vitória?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Praia De Vitória og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde gir deg fritt spillerom slik at du kan utforske så mye du vil av øya, og air condition kommer alltid godt med ved disse breddegrader. På våre nettsider kan du velge deg andre tilleggsgoder som måtte passe ditt reiseformål. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Praia De Vitória

Landskapet rundt Praia De Vitória er svært grønt og vakkert, og med leiebil kan du se det på nært hold mens du foretar rekognoseringsturer. Kjør også ned til vannkanten hvor du vil finne en promenade med mange attraktive butikker og historiske bygninger som er vel verdt en titt. Her kan du også få øye på de gamle bymurene som ble bygget i 1480, og litt sørover finner du gjenlevninger etter festningene som pleide å beskytte havnen. For å få med deg mest mulig av Azorene i Portugal, kan du benytte deg av Sixt bilutleie i Praia De Vitória.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service