Bilutleie
Ponta Delgada
Kollaps
Portugal // Ponta Delgada
Endre personlige detaljer

Leiebil Ponta Delgada: Sixt Bilutleie online

Ponta Delgada er den viktigste byen på øygruppen Azorene og ligger på den største øya São Miguel som tilhører Portugal. Azorene er en helt spesiell øygruppe som lovprises av flere og flere ferierende for sin atmosfære og levestil. Byen har omtrent 70 000 innbyggere, og med leiebil i Ponta Delgada kan du planlegge dine egne oppdagelsesturer på denne utrolige eventyrøya. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som komfortable familiebiler, økonomibiler til rimelige priser, eller minibusser som passer bra for gruppeturer. Velkommen til Sixt bilutleie i Ponta Delgada!

 
 • Azorene Ponta Delgada Flyplass
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Azorene Ponta Delgada Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto Internacional
  9500-749 Ponta Delgada

  Ma. - Sø.06:00 - 24:00
  Helligdag06:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Ponta Delgada?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Ponta Delgada og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan foreta mange rundturer i Ponta Delgada med ubegrenset kjørelengde som fås med alle modeller, og air condition er alltid behagelig å ha. Andre praktiske tilleggsgoder som barnesete eller GPS kan forhåndsbestilles på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ponta Delgada

Kjør til sentrum av Ponta Delgada der du vil finne overraskende mye fin arkitektur — byportene og rådhuset er prima eksempler. Kommer du deg ned til vannkanten kan du skue utover endeløst hav og beundre den imponerende marinaen som oser av rikdom og luksus. Her ligger også praktfulle hoteller hvor du innimellom kan oppdage ferierende kjendiser. Aktiviteter som hesteridning og kanopadling kan lett arrangeres, noe som gjør at du kan ta det vakre landskapet nærmere i øyesyn. Kjør også rundt og ta innover deg den unike naturen, og finn en rasteplass med praktfull utsikt der dere kan nyte en god lunsj. Sixt bilutleie i Ponta Delgada gleder seg til å betjene deg på denne vakre destinasjonen i Portugal.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service