Bilutleie
Moreira da Maia
Kollaps
Portugal // Moreira da Maia
Endre personlige detaljer

Leiebil Moreira da Maia: Sixt Bilutleie online

Moreira da Maia ligger i Portos storbyområde, og er en passende base for deg som vil ha et rolig sted å komme tilbake til etter lange dager med bilkjøring. Det nordlige Portugal er stedet hvor denne nasjonen fikk sin begynnelse, og dermed er området rundt Moreira da Maia fullt av historie. Naturopplevelser florerer det også av, og med leiebilen din kan du besøke flere fjellområder og naturparker. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler, minibusser så du slipper å tenke på seteplass, eller unne deg litt luksus med en cabriolet. Velkommen til Sixt bilutleie i Moreira da Maia!

 
 • Porto Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Francisco Sá Carneiro Airport
  4470-558 Maia

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Moreira da Maia?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i området og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Med leiebil i Moreira da Maia kan du dra ut på lange ekskursjonsturer med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle modeller, og Sixt setter sikkerhet i høysete ved å gi sine kunder en forsikret bil. Velg deg flere nyttige tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Moreira da Maia

Ta en rundtur med din leiebil i dette innholdsrike område som har flere monumenter fra romertiden. Med leiebil bestemmer du selv hvor lang tid du vil bruke på hvert sted, og en kjøretur innom dalene der vinproduksjonen finner sted, er virkelig å anbefale. Fra Moreira da Maia er det en kort kjøretur til storbyen Porto som har mengder av attraksjoner og opplevelser. Med egen bil kan du også foreta oppdagelsesturer langs hele Portugals nordkyst. Sixt bilutleie i Moreira da Maia vil hjelpe deg med å få en fullkommen ferie.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service