Bilutleie
Maia
Kollaps
Portugal // Maia
Endre personlige detaljer

Leiebil Maia: Sixt Bilutleie online

Maia ligger i de nordlige delene av metropolområdet Porto, hvor det bor rundt 3 millioner innbyggere. Sixt bilutleie i Maia er som alltid beredt til å ta imot ordren deg som kunde, og utvalget vårt har kategorier for alle slags formål. Velg fritt blant økonomibiler til lave priser, sedan og stasjonsvogner for dagligdags bruk, robuste 4x4, minibusser for storfamilien som er på reise, eller kabrioleter så du virkelig kan få vind i håret i sommervarmen. Du vil oppleve Portugal på best mulig måte ved å leie bil i Maia.

 
 • Porto Flyplass Off-Terminal
  Rua do Barreiro 65
  4470-573 Maia, Porto

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Porto Flyplass Off-Terminal

  Sixt Bilutleie
  Rua do Barreiro 65
  4470-573 Maia, Porto

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Slik kan du booke en leiebil fra Sixt i Maia

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Maia og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan fint gjøre avtale om å levere bilen tilbake når det måtte passe deg, og det samme gjelder for kostnadsfri kansellering eller ombooking av ordren. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Fri kjørelengde medfølger uansett kategori, og flere forsikringer og gebyrer er også medberegnet i prisen. GPS anbefales som ekstrautstyr i en millionby, og i Portugal kan det være spesielt vanskelig å finne frem siden det ofte er trange gater.

Opplevelser på løpende bånd med leiebil i Maia

Maia ligger like ved flyplassen som betjener Porto, dermed kan du raskt komme i gang med oppholdet ditt. Fra byen er det flere motorveier som fører deg rett mot sør til Porto sentrum, hvor det er mye vakkert å iaktta og mange spisesteder der du kan nyte god mat og drikke. Det tar heller ikke lang tid å kjøre mot vest og til de lange strendene, og du finner lett en fin bit av strandlinjen når du har ditt eget kjøretøy fra Sixt til din disposisjon.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service