Bilutleie
Madalena
Kollaps
Portugal // Madalena
Endre personlige detaljer

Leiebil Madalena: Sixt Bilutleie online

Madalena ligger på øya Pico i Azorene, en spesiell øygruppe som tilhører Portugal og som ligger omtrent 1500 kilometer vest for Lisboa. På Pico finner du landets høyeste punkt med stratovulkanen Pico som er hele 2350 meter høy. Med leiebil i Madalena kan du kjøre langs veiene og se landsbyer som livnærer seg av maritim industri. Ta gjerne turen tvers over øya også, slik at du kan få et bedre inntrykk av øyas dyreliv og landskap. Med leiebil kan du kjøre så mange rekognoseringsturer du vil i ditt eget tempo. Hos Sixt bilutleie i Madalena kan du velge blant kategorier som økonomibiler og familiebiler som passer like godt enten du reiser alene eller i gruppe, og våre priser er svært konkurransedyktige.

 
 • Azorene Pico Vila Madalena

  Sixt Bilutleie
  Cais da Madalena s/n
  9950-305 Madalena

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Madalena?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Madalena og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Gjør deg kjent med øya mens du utnytter ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller, og du trenger ikke bekymre deg for vanskelig kjøreforhold ettersom våre biler alltid er forsikret. Velg deg andre praktiske tilleggsgoder som barnesete og GPS på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Madalena

Madalena er bare én av mange interessante landsbyer som ligger spredt rundt på Pico. Sao Mateus er en landsby med røtter helt tilbake til 1482 og Candelaria har både frukthager og vingårder. Disse landsbyene er lettest å besøke med leiebil. Azorene er også et yndet sted for fuglekikking, og siden øyene ligger langt ute i havet, blir ofte bølgene store og tiltrekker seg surfere. Pico fjell tiltrekker seg mange fotturister, og utsikten blir bedre og bedre etter hvert som du kommer deg høyere opp. Sixt bilutleie i Madalena skaffer deg alt du måtte trenge for et vellykket opphold på øya.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service