Bilutleie
Horta
Kollaps
Portugal // Horta
Endre personlige detaljer

Leiebil Horta: Sixt Bilutleie online

Horta ligger på øya Faial i Azorene, en unik øygruppe som tilhører Portugal. Det er en vakker by beliggende like ved havet og med omtrent 7000 vennlige innbyggere. Faial er også en spennende øy med et eget vulkansk krater og mange andre severdigheter. Med leiebil i Horta står du fritt til å oppdage byen og øya i ditt eget tempo. Vi i Sixt står klare for å yte deg førsteklasses service med det samme du har møtt opp på vår stasjon på flyplassen. Med bilutleie i Horta kan du velge blant kategorier som moderne familiebiler og økonomibiler fra veletablerte bilmerker, og deretter er det bare å vri om nøkkelen og starte ditt portugisiske eventyr.

 
 • Azorene Faial Horta

  Sixt Bilutleie
  Rua Angustias nº 70 r/c
  9900-039 Horta

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Horta?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Faial flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Utforsk hver krik og krok på øya med ubegrenset kjørelengde som du får med samtlige modeller, og vi gir deg alltid en forsikret bil. Andre praktiske tilleggsgoder som ekstra sjåfør og barnesete kan skaffes på våre nettsider, og vi tilpasser oss din timeplan ved å ha døgnåpent for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Horta

Ta leiebilen ned til Horta marina, et helt unikt sted med hundrevis av malerier på moloene som er malt av seilere opp gjennom årene. For de ekstra spreke anbefales det en tur opp til fjellet der du finner et 400 meter dypt vulkankrater omgitt av bratte, grønne skråninger med et unikt planteliv. Sao Salvador kirke er et praktfullt bygg som er verdt et besøk, og like ved finner du Horta museum og rådhus. Sixt bilutleie i Horta vil gjøre ditt opphold på Faial så behagelig og praktisk som mulig.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service