Bilutleie
Bandeiras
Kollaps
Portugal // Bandeiras
Endre personlige detaljer

Leiebil Bandeiras: Sixt Bilutleie online

Bandeiras ligger på øya Pico i de portugisiske Azorene, som er den nest største øya i øygruppen med en lengde på 42 kilometer. Pico er breddfull av opplevelser, med Pico fjell som kan sees uansett hvor du er på øya. Med leiebil i Bandeiras har du et godt utgangspunkt for videre utforsking av Pico. Du kan finne deg en egnet rasteplass der du kan nyte en god lunsj mens du ser havet på den ene siden og de grønne åsene og landsbyene på den andre. Hos Sixt bilutleie i Bandeiras kan du velge blant kategorier som økonomibiler og familiebiler fra verdensledende fabrikanter som sikrer deg en komfortabel leiebilopplevelse.

 
 • Azorene Faial Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Azorene Pico Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aeroporto do Pico
  9950-011 Bandeiras

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Bandeiras?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Pico flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Samtlige modeller kommer med ubegrenset kjørelengde som gjør at du kan oppleve alt det Pico kan by på uten å bekymre deg for avstandene. Bruk våre nettsider for å skreddersy bilen til ditt reiseformål. Da vil kjøretøyet ditt stå klart ved vår stasjon akkurat slik du vil ha det. Vi har døgnåpent for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bandeiras

Bandeiras er et lite samfunn med flere kirker og kapeller som er verdt en visitt. Hele øya frister med gåturer i vakker natur, og med leiebil kan du enkelt finne et egnet startsted for å komme deg videre inn i landskapet. Pico har lett skrående sletter som passer perfekt for vindyrking, og noen av de beste vinene fra Portugal kommer herfra. Du vil se flere vingårder mens du kjører langs veiene. Ponta de Ilha fyrtårn er et flott syn, og mange flere severdigheter blir lett tilgjengelige med Sixt bilutleie i Bandeiras.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service