Bilutleie
Angra do Heroismo
Kollaps
Portugal // Angra do Heroismo
Endre personlige detaljer

Leiebil Angra do Heroismo: Sixt Bilutleie online

Angra do Heroismo, eller Angra som byen gjerne kalles, er den eldste byen på Azorene som tilhører Portugal. Byen er hovedstad på øya Terceira, og regnes som en av de vakreste arkitektoniske byene i dette øyriket. Med leiebil i Angra do Heroismo kan du oppleve alt som dette området har å by på i ditt eget tempo. Fra vår stasjon for bilutleie i Angra do Heroismo, kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som sedan og stasjonsvogn til konkurransedyktige priser.

 
 • Azorene Angra do Heroismo

  Sixt Bilutleie
  Angra Hotel Garden,Praça Velha
  9700-201 Angra do Heroismo

  Ma. - Sø.09:00 - 18:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Angra do Heroismo, Portugal?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i havnebyen Angra og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller, står du fritt til å oppleve hele den sydlige delen av øya og enda mer hvis tiden strekker til. Air condition følger med omtrent samtlige bilmodeller, og ekstratjenester som GPS og ekstra sjåfør kan forhåndsbestilles på våre nettsider. Vi garanterer at du får en bil i samme kategori som du har valgt på forhånd, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Angra

Det historiske senteret i Angra ligger ved Terceiras sydlige kyst og omfatter middelalderbyen og festningen ved foten av fjellet «Brasil». Det historiske sentrum skiller seg ut med sine fargerike hus og elegante fasader i renessanse-stil. Kun tre år etter det ødeleggende jordskjelvet i 1980, ble denne delen av byen listet som en del av UNESCOs verdensarv. Ta også turen innom Azorenes største kirke, Igreja do Santis Salvador da Sé, som også fungerer som byens åndelige sentrum. En unik tradisjon fra Portugal er den spesielle tyrefektingen med tau som kan oppleves i sommermånedene. Ta bilen opp på det vulkanske fjellet «Brasil» og nyt den vakre utsikten over Angra. Med Sixt bilutleie i Angra do Heroismo, har du en hel verden av opplevelser foran deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service