Bilutleie
Nowy Dwor Mazowiecki
Kollaps
Polen // Nowy Dwor Mazowiecki
Endre personlige detaljer

Leiebil Nowy Dwor Mazowiecki: Sixt Bilutleie online

Nord for Warszawa møtes to av Polens største elver, Wisla og Narew. Her ligger også Nowy Dwor Mzowiecki. Enten du er på forretningsreise, på storbytur i hovedstaden eller på rundreise med familie eller venner, er dette stedet verdt et besøk. Med en leiebil fra Nowy Dwor Mzowiecki kommer du deg enkelt rundt i denne byen som kjennetegnes av flere hundre år gamle trebygninger, grønne parker og monumenter som markerer byens begivenhetsrike og rørende historie. I vårt utvalg av leiebiler i Nowy Dwor Mzowiecki finner du kjøretøy som passer for enhver smak og lommebok. Velg en av våre økonomibiler, unn deg en cabriolet eller bestill en romslig SUV hos Sixt bilutleie på Nowy Dwor Mzowiecki. Deretter er du klar for en uforglemmelig reise i Polen.

 
 • Warszawa-Modlin Flyplass
  Generala Wiktora Thommee 1a
  05-102 Nowy Dwor Mazowiecki

  Ma.10:00 - 21:00
  Ti.09:00 - 20:00
  On.08:00 - 20:00
  To.10:00 - 22:00
  Fr.09:00 - 21:00
  Sø.11:00 - 23:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Warszawa-Modlin Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Generala Wiktora Thommee 1a
  05-102 Nowy Dwor Mazowiecki

  Ma.10:00 - 21:00
  Ti.09:00 - 20:00
  On.08:00 - 20:00
  To.10:00 - 22:00
  Fr.09:00 - 21:00
  Sø.11:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Praktisk med leiebil i Nowy Mzowiecki

Vår stasjon for bilutleie i Nowy Dwor Mzowiecki ligger sentralt plassert på flyplassen Warszawa Modlin Mazovia (WMI). Dette er en av to flyplasser som betjener hovedstaden. Får du lyst til å shoppe eller nyte det store utvalget av restauranter og kulturtilbud i Warszawa, kan du glede deg over at Sixt gir deg ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen. Du får også med flere forsikringer på kjøpet. Skal du kjøre mye rundt i den polske hovedstaden eller besøke andre byer i nærheten, lønner det seg å forhåndsbestille en GPS, og vi har også andre rimelige tilleggsgoder som er enkle å bestille på nettsidene våre eller via telefon.

Opplev mer av Polen med leiebil fra Nowy Dwor Mzowiecki

Enten du kombinerer oppholdet med en tur til den pulserende polske hovedstaden eller ikke, kommer du deg raskere rundt med en leiebil fra Nowy Dwor Mzowiecki. Få med deg de flotte villaene og trebygningene fra 1800-tallet som preger byens arkitektur. Om sommeren er elvene et godt utgangspunkt for turer og familievennlige aktiviteter. Med en leiebil fra Sixt kommer du også raskt til Modlin festning som ligger omtrent midt mellom flyplassen og Warszawa.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service