Bilutleie
Gdansk
Kollaps
Polen // Gdansk
Endre personlige detaljer

Leiebil Gdansk: Sixt Bilutleie online

Gdansk er kanskje en av Europas vakreste middelalderbyer med en spesielt severdig gamleby med arkitektoniske bygg fra gotikken og renessansen. Elven Motlawa har sitt utløp her og havnebyen har i årevis spilt en viktig rolle for Polens handelsvirksomhet. Sammen med byene Sopot og Gdynia utgjør de den såkalte Trippelbyen. Med leiebil i Gdansk kan du nyte godt av de moderne motorveiene som knytter byen til resten av Polen. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler og minibusser eller kjøre på veiene med stil i en luksusbil. Velkommen til Sixt bilutleie i Gdansk!

 
 • Gdansk Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ul. Slowackiego 210
  80-298 Gdansk

  Ma. - Fr.08:00 - 23:00
  Lø.09:00 - 18:00
  Sø.11:00 - 23:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Gdansk Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Podwale Grodzkie
  80895 Gdansk

  Ma. - Fr.09:00 - 15:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Gdansk?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Gdansk og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Trygghet veier tungt hos Sixt, og derfor gir vi deg både tyveri- og kollisjonsbeskyttelse alltid inkludert. På våre nettsider kan du velge flere praktiske tilleggsgoder som fri kjørelengde og GPS som alltid er bra å ha i en storby. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Gdansk

Kjør først til bysentrum der du kan tilbringe mange dager med å beundre de storslåtte byggverkene. Byens rådhus, Oliwa katedral og Mariakirken som er verdens største mursteinskirker, er noen få av de mange arkitektoniske perlene i havnebyen. Fra sistnevnte attraksjon til vannkanten, strekker den brosteinsbelagt gaten Ulica Mariacka seg. Den sjarmerende gaten har en unik atmosfære og er blant Polens mest fotograferte gater. Se rester av bymuren med den gylne port, en praktfull byport som ble bygget tidlig på 1600-tallet, og flere museer gi deg et innblikk i byens historie. Sixt bilutleie i Gdansk venter spent på ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service