Bilutleie
Asuncion
Kollaps
Paraguay // Asuncion
Endre personlige detaljer

Leiebil Asuncion: Sixt Bilutleie online

Asunción er hovedstaden og den største byen i Paraguay, og også en av de eldste byene på hele kontinentet. Hele metropolområdet har rundt 2 millioner innbyggere, og med leiebil i Asunción står du fritt til å oppleve alt som denne storbyen har å by på. Her finner du gamle kirker og unike matretter som vil gi deg en smak av skikken i dette oversette landet som er fullt av overraskelser. Sixt bilutleie i Asuncion gir deg mange fordeler og hos oss kan du velge blant kategoriene familiebiler og økonomibiler til hyggelige priser eller varebiler dersom dere har ekstra plassbehov. Vi har mange gode tilbud til deg som ønsker å disponere eget kjøretøy.

 
 • Asuncion Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Autopista Silvio Pettirossi
  CC1752 Luque

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Asuncion/Delivery Service

  Sixt Bilutleie
  Delivery to Hotels
  . Asuncion

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Asunción?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Asunción og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Nyt godt av å kjøre i en forsikret bil med air condition som sørger for god temperatur, noe som følger med alle våre modeller. Andre nyttige tilleggsgoder som GPS og sjåfør kan velges på våre brukervennlige nettsider og sikrer at leiebilen din vil stå skreddersydd og klar etter dine personlige behov ved ankomst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Asunción

Ta en kjøretur langs Calle Palma, den mest kjente gaten i bysentrum, der du kan oppleve essensen av hva som finnes i denne byen. Stopp ved en fortauskafé og nyt lokale retter som er særegne for landet, og se de flotte historiske bygningene som ligger i nærheten. Paraguay elv renner gjennom byen, og du kan kjøre langs elvebredden og beundre det flotte landskapet. Her finnes også muligheter for førsteklasses shopping, og Shopping Villa Mora og Mariscal Lopez Shopping er noen av de beste handlestedene. Sixt bilutleie i Asunción vil gjerne være ditt førsteinntrykk av Paraguay.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service