Bilutleie
Wien-Schwechat
Kollaps
Østerrike // Wien-Schwechat
Endre personlige detaljer

Leiebil Wien-Schwechat: Sixt Bilutleie online

Schwechat ligger like øst for hovedstaden Wien og er tilholdsstedet for byens internasjonale lufthavn. Dermed er det mange hvert år som ser dette stedet mens de er på gjennomreise til Wien, men med leiebil i Schwechat kan du bruke dette stedet som startbase for ditt opphold og nyte roen i utkanten av byen. Sixt har en stor og topp moderne stasjon med effektiv service, beliggende i leiebilsenteret ved flyplassen. Bilkategoriene du kan velge blant hos oss, er praktiske biler som stasjonsvogn og SUV, 4x4 eller lekre sportsbiler og cabrioleter.

 
 • Wien-Schwechat Flyplass
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Wien-Schwechat Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat

  Ma. - Fr.07:00 - 23:30
  Lø.08:00 - 20:00
  Sø.08:00 - 23:30
  Helligdag08:00 - 23:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Schwechat?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Schwechat og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her får du nesten alltid ubegrenset kjørelengde og air condition, så du kan kjøre så mange turer du vil inn til Wien. Andre nyttige tilleggsgoder er alltid mulig å velge på våre nettsider, og med smarttelefon kan du velge modell ved henting. Både inn- og utlevering kan utføres når som helst det passer deg.

Hva du kan oppleve med leiebil i Schwechat

I Schwechat finnes det store og romslige hoteller ved flyplassen som du kan bruke som base for ditt opphold her, og det er en rask kjøretur til Wien på de brede motorveiene. Wien er en meget stilfull og historisk by som frister millioner av reisende hvert år, med sine enorme slott og katedraler, og dessuten er den en av Europas reneste byer. Du kan ta deg en tur med elvebåt på Donau og få sett byen fra en annen vinkel, og leiebilen kan du bruke til å kjøre over de mange broene som krysser elven. Wien har nok underholdning til å holde deg opptatt i mange dager, og Sixt bilutleie i Schwechat vil med glede hjelpe deg til å se det beste av hovedstaden.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service