Bilutleie
Weiz
Kollaps
Østerrike // Weiz
Endre personlige detaljer

Leiebil Weiz: Sixt Bilutleie online

Weiz er en by med rundt 10 000 innbyggere i det sørøstlige Østerrike, i staten Steiermark. Byen har en meget vakker beliggenhet, med hus som klatrer oppover grønne åser som gir beboerne god utsikt, og stemningen her er rolig og avslappet. Dermed kan du slappe av etter en innholdsrik dag med leiebil i Weiz, og Sixt er det ideelle valget for deg som vil ha en moderne leiebil til konkurransedyktige priser. Kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomibiler, firehjuletrekkere som takler krevende forhold, og varebiler så du slipper å tenke på plassmangel.

 
 • Weiz

  Sixt Bilutleie
  Dr.-Karl-Widdmann-Straße 32
  8160 Weiz

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Weiz?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Weiz og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Nyt den friheten det gir å ha fri kjørelengde, som Sixt alltid tilbyr, og air condition som du får med nesten alle modeller kan bli svært mye brukt. Velg deg flere tilleggsgoder på våre brukervennlige nettsider, og du kan både hente og levere bilen tilbake når det enn måtte passe deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Weiz

Du vil fort finne ut at Weiz er en bortgjemt perle av en småby, så bli kjent med dette stedet mens du har sjansen. Kjør til toppen av åsen for å besøke Weizbergkirche, en kirke bygget i barokkstil med utsikt over byen, og her finner du mange små butikker med unike suvenirer. Tross det åpne landskapet er det knapt 30 minutters kjøretur til Alpene med sine enorme fjell, og storbyen Ganz bør selvfølgelig inkluderes i reiseplanen. Sixt bilutleie i Weiz åpner mange dører for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service