Bilutleie
Tirol
Kollaps
Østerrike // Tirol
Endre personlige detaljer

Leiebil Tirol: Sixt Bilutleie online

Tirol er staten som okkuperer det meste av det vestlige Østerrike, og den grenser for det meste til Tyskland og Italia. Det er et av Østerrikes mest ettertraktede områder for både turister og innbyggerne selv, grunnet sitt vakre landskap og nærhet til mange spennende destinasjoner. Dermed bør du skaffe deg en leiebil i Tirol for å få med deg det beste av denne regionen. Sixt har en moderne bilpark med modeller fra verdensledende leverandører, og kategoriene du kan velge blant, er familiebiler, økonomibiler til svært hyggelige priser, minibuss med plass til alle, eller luksusbiler som vil gi deg en ekstra god kjøreopplevelse.

 
 • Innsbruck Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Fürstenweg 180
  6026 Innsbruck

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Tirol?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner i Tirol og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden Sixts fleste modeller inkluderer ubegrenset kjørelengde og air condition, kan du foreta behagelige langturer uten å tenke på avstand eller utetemperatur. Sixt ønsker det beste for sine kunder og tilbyr døgnåpen innlevering på alle stasjoner, og vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Tirol

Tirol har flere vintersportssteder, som Innsbruck og Kitzbühel, og mottar dermed ekstra mange turister om vinteren. Innsbruck er Tirols største by og bør absolutt besøkes, med flere museer og spisesteder. Med ditt eget kjøretøy har du plass til all skiutstyret som du kan ta med til skianlegget som passer best for deg, og du kan etterpå dra til bysentrum for å nyte et gourmetmåltid. Om sommeren er det mengder av turmuligheter i de dype dalene, spesielt Dolomittene helt mot vest fortjener en visitt. Sixt bilutleie i Tirol gjør det enkelt for deg å forflytte deg rundt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service