Bilutleie
Kitzbühel
Kollaps
Østerrike // Kitzbühel
Endre personlige detaljer

Leiebil Kitzbühel: Sixt Bilutleie online

Kitzbühel er en liten middelalderby i Tirol, men er en av Østerrikes mest kjente steder grunnet de mange mulighetene for alpint. Om vinteren vil du være travelt opptatt med å suse nedover de populære løypene, som tiltrekker seg mange skientusiater hvert år, men sommeren er også meget attraktiv for mange grunnet alle turmulighetene. Leiebil i Kitzbühel er essensielt for å frakte alt skiutstyret ditt, og du kan fritt reise rundt for å finne ditt favorittanlegg. Kategoriene som Sixt tilbyr, er praktiske biler som SUV og stasjonsvogn, 4x4 som tåler hardt snøvær, eller luksusbiler som vil vekke oppsikt gatelangs.

 
 • Kitzbühel

  Sixt Bilutleie
  Josef-Pirchl-Strasse 24
  6370 Kitzbühel

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Kitzbühel?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon i Kitzbühel og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Våre alle fleste modeller gir deg ubegrenset kjørelengde, så du slipper å tenke på avstandene, og det samme gjelder air condition, så du slipper å fryse oppe i høyden. Velg deg GPS og ekstra sjåfør på våre nettsider, og innlevering kan du utføre når som helst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Kitzbühel

Om vinteren er det spesielt mange folk som vil oppleve det tradisjonsrike utforrennet, og med leiebil kan du komme dit i god tid, siden du er uavhengig av lokalbuss. Kitzbühel sentrum er utrolig rik på atmosfære og sjarm, og du kan nyte en kopp varm drikke på et av de stilfulle serveringsstedene. Du kan kjøre rundt på sightseeing i sentrum også, med flere imponerende byggverk som ligger rundt hvert gatehjørne, og det er ikke langt til Tyskland med Autobahn, som er en drøm for bilister. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt bilutleie i Kitzbühel.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service