Bilutleie
Salalah
Kollaps
Oman // Salalah
Endre personlige detaljer

Leiebil Salalah: Sixt Bilutleie online

Salalah ligger i Dhofar sør i Oman. Med egen leiebil i Salalah oppdager du fort hvorfor dette er en veldig populær turistdestinasjon. Kystbyen har mange severdigheter, og de frodige omgivelsene byr på fossefall, wadier (oaser) og strender. Du finner Sixt bilutleie på Salalah stasjon med mange ulike kjøretøy i sortimentet. Skal du bare oppholde deg i selve byen, kan du se på vårt utvalg av familievennlige stasjonsvogner og lekre kabrioleter. Men mange attraksjoner ligger utenfor byen der veiene er krevende, og derfor har vår bilutleie i Salalah flere solide SUV-modeller som egner seg for kjøring i ulendt terreng.

 
 • Salalah Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Area
  . Salalah

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Enkelt å ordne tilleggstjenester for ekstra komfort i Salalah

I regnsesongen som varer fra juli til september, er veiene ofte sleipe og glatte. Det kan være dårlig sikt på grunn av tåke, og det er ikke uvanlig at kameler og geiter plutselig trasker over veien. Våre leiebiler i Salalah er godt forsikret, og vår moderne bilflåte er alltid godt vedlikehold. Planlegger du langturer, kan du bestille nyttige tilleggstjenester som ekstra sjåfør og GPS hos Sixt. Du kan også bestille barnesete så minstemann sitter trygt. Vi kan ikke garantere at du får en bestemt bilmodell, men en bil i samme kategori vil stå klar på Sixt i Salalah.

Steder du kan besøke med leiebil i Salalah

Regnsesongen kalles The Khareef og er en turistattraksjon i Oman. Den farger hele området grønt og sørger for brusende fossefall og wadier der du kan svømme og padle. Det arrangeres til og med en årlig festival til ære for regnet! Det storslåtte palasset Sultan Qaboos og ruinene al-Baleed er to høydepunkter. I gamlebyen Al Haffa finner du markedet Haffa Souq med lokale varer som dadler, parfyme og røkelsen frankincense som byen er så kjent for. Her er det lov å prute! Med egen leiebil i Salalah kan du kjøre østover til fiskelandsbyen Mirbat med flotte strender og et gammelt slott. Fortet i Taqa og wadien Darbat ligger også i nærheten.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service