Bilutleie
Muscat
Kollaps
Oman // Muscat
Endre personlige detaljer

Leiebil Muscat: Sixt Bilutleie online

Den omanske hovedstaden er en av Midtøstens virkelige ferieperler. Her finner du en mengde spennende attraksjoner, vennlig lokalbefolkning og topp moderne hoteller og spisesteder. Lei en bil i Muscat og oppdag landets varierte naturlandskap, fra gyllen ørkensand til frodige wadier (oaser) inne blant fjellene. Du finner våre stasjoner for bilutleie i Muscat sentralt beliggende, blant annet på Seeb International Airport (MCT). Hos vår bilutleie i Muscat har vi et utvalg kjøretøy som passer for både forretningsreisende og turister. Hos Sixt kan du velge en stasjonsvogn eller en sprek sportsbil, og hvis du skal surfe på sanddynene i ørkenen, anbefaler vi en 4X4.

 
 • Muscat Flyplass

  Sixt Bilutleie
  New Airport Road
  . Muscat

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Al Ghubra

  Sixt Bilutleie
  Sultan Qaboos Street
  . Al Ghubra

  Ma. - To.08:00 - 13:00
   15:30 - 19:00
  Sø.08:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Praktisk med leiebil i Muscat

I et ørkenland som Oman vil du sette pris på at de fleste av våre modeller leveres med air condition. I en storby som denne kan det også være lurt å leie et navigasjonssystem fra Sixt. Våre leiebiler i Muscat har ofte flere forsikringer inkludert i prisen, slik at du slipper å bekymre deg for uhell på veiene som kan være steile og grusete utenfor byen. Reiser du med familien, kan du leie barnesete hos oss. Selv om vi i Sixt har et stort utvalg biler, kan vi ikke love deg en spesifikk modell, men en bil i valgte kategori vil du alltid få.

Fra ørken til oase med eget kjøretøy i Muscat

Hovedstaden har mange flotte bygninger å vise fram. For førstegangsbesøkende er Operahuset og den praktfulle moskeen Sultan Qaboos Grand Mosque en nødvendighet. I gamlebyen ligger det sjarmerende fiskemarkedet og markedet Muttrah Souk der du kan gjøre gode kupp. Oman Convention & Exhibition Center er en arkitektonisk perle og et topp moderne konferansesenter. To timer unna hovedstaden venter den uforglemmelige opplevelsen av å se solen gå ned over de gylne sanddynene Wahiba Sands. Den historiske byen Nizwa og den vakre oasen Wadi Bani Khalid er også innenfor rekkevidde med leiebil fra Muscat.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service