Bilutleie i Tontouta

 

Mest populære i Tontouta

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tontouta Flyplass som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Tontouta

Slik fikser du enkelt leiebil i Tontouta

Slik fikser du enkelt leiebil i Tontouta

I franskstyrte Ny-Caledonia finner du alt du forbinder med et tropisk stillehavsparadis. I dette øyriket som ligger i Stillehavet mellom Australia og Vanuatu, venter deilige sandstrender, avslappende strandbarer, bungalower og et fargesprakende korallrev under havoverflaten. Den enkleste måten å komme seg rundt på øya på er med en leiebil, og det kan du enkelt ordne hos Sixt bilutleie i Tontouta. Her finner du et utvalg kjøretøy som passer for enhver lommebok og smak. Velg en av våre praktiske sedaner, en romslig 4x4 som tåler kjøring i ulendt terreng, en varebil eller en minibuss med mye plass. Du finner vår stasjon på Tontouta International Airport (NOU), som ligger på hovedøya Grand Terre i regionen Païta. Med egen leiebil fra Tontouta har du et perfekt utgangspunkt enten du setter kursen mot hovedstaden Nouméa, som er den nærmeste byen rundt 52 kilometer unna, eller om du vil utforske andre deler av øya. Her hos Sixt får du flere forsikringer inkludert i prisen, og du kan bestille valgfrie ekstraforsikringer om du ønsker det. Vær oppmerksom på at Sixt bilutleie på Tontouta ikke kan garantere at du får en bestemt bilmodell, kun en bil i valgte kategori.
Reis øya rundt med leiebil fra Tontouta

Reis øya rundt med leiebil fra Tontouta

Ny-Caledonias største trekkplaster er de kremhvite sandstrendene og det fargerike korallrevet som innbyr til dykking og snorkling. Under havoverflaten skjuler det seg både skipsvrak, grotter og tropiske planter og fisk. Liker du deg best over vannflaten, kan du være med på seiling eller hvalsafari. I hovedstaden finner du det meste av servicetilbud, og spesielt langs stranden er det mange hyggelige kafeer og spisesteder som serverer fransk og internasjonal mat. Med eget kjøretøy fra Tontouta kan du enkelt finne frem til de beste dykkerstedene på øya. Noen av de mest populære er Ilot Canard ved Anse Vata og Aguille de Prony sør for hovedstaden.
Show more

Greit å vite når du leier i Tontouta

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tontouta?
For å leie en bil med SIXT ved Tontouta må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tontouta.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Tontouta?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Tontouta. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,9
Basert på 12 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)
Kjøretøyet
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Tontouta

Hva trenger jeg for å leie en bil i Tontouta?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Tontouta?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tontouta?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Tontouta

Vis mer