Bilutleie
Tontouta
Kollaps
Ny-Caledonia // Tontouta
Endre personlige detaljer

Leiebil Tontouta: Sixt Bilutleie online

I franskstyrte Ny-Caledonia finner du alt du forbinder med et tropisk stillehavsparadis. I dette øyriket som ligger i Stillehavet mellom Australia og Vanuatu, venter deilige sandstrender, avslappende strandbarer, bungalower og et fargesprakende korallrev under havoverflaten. Den enkleste måten å komme seg rundt på øya på er med en leiebil, og det kan du enkelt ordne hos Sixt bilutleie i Tontouta. Her finner du et utvalg kjøretøy som passer for enhver lommebok og smak. Velg en av våre praktiske sedaner, en romslig 4x4 som tåler kjøring i ulendt terreng, en varebil eller en minibuss med mye plass.

 
 • Tontouta Flyplass

  Sixt Bilutleie
  BoxOffice 4
  98840 Tontouta

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Slik fikser du enkelt leiebil i Tontouta

Du finner vår stasjon på Tontouta International Airport (NOU), som ligger på hovedøya Grand Terre i regionen Païta. Med egen leiebil fra Tontouta har du et perfekt utgangspunkt enten du setter kursen mot hovedstaden Nouméa, som er den nærmeste byen rundt 52 kilometer unna, eller om du vil utforske andre deler av øya. Her hos Sixt får du flere forsikringer inkludert i prisen, og du kan bestille valgfrie ekstraforsikringer om du ønsker det. Vær oppmerksom på at Sixt bilutleie på Tontouta ikke kan garantere at du får en bestemt bilmodell, kun en bil i valgte kategori.

Reis øya rundt med leiebil fra Tontouta

Ny-Caledonias største trekkplaster er de kremhvite sandstrendene og det fargerike korallrevet som innbyr til dykking og snorkling. Under havoverflaten skjuler det seg både skipsvrak, grotter og tropiske planter og fisk. Liker du deg best over vannflaten, kan du være med på seiling eller hvalsafari. I hovedstaden finner du det meste av servicetilbud, og spesielt langs stranden er det mange hyggelige kafeer og spisesteder som serverer fransk og internasjonal mat. Med eget kjøretøy fra Tontouta kan du enkelt finne frem til de beste dykkerstedene på øya. Noen av de mest populære er Ilot Canard ved Anse Vata og Aguille de Prony sør for hovedstaden.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service